![]() |
Seni İçimden Terkediyorum!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Seni İçimden Terkediyorum!!!![]() Binmediğim hiçbir otobüs Beklemediğim hiçbir durak kalmadı bu şehirde ![]() ![]() ![]() Gittikçe azalıyor hayat! ![]() ![]() ![]() Neyi erken yaşadıysam ![]() ![]() ![]() Hep ona geç kalıyorum!!! Sana göçüyorum her sonbahar ![]() ![]() ![]() Yolların çıkmıyor aşkıma! ![]() ![]() ![]() Unuttuğun yağmurların adı saklımda ![]() ![]() ![]() ![]() Seni içimden terk ediyorum!!! Susmaktan yoruldum!!! Kuşlar ve şarkılar bu şehri terk edeli beri ![]() ![]() ![]() Efkar demliyorum gözlerimde! ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşlarımı yanağıma varmadan öldürüyorum! ![]() ![]() ![]() Tam sancağımdan yaralıyorum kendimi! ![]() ![]() ![]() Alnını yüreğime dayadığın güne bakıp ![]() ![]() ![]() Seni içimden terk ediyorum!!! Ne unutacak kadar nefret ettin! ![]() ![]() ![]() Ne hatırlayacak kadar sevdin! ![]() ![]() ![]() Yıkık bir duvar kadar bile pişman değilsin biliyorum! ![]() ![]() ![]() Beni hep bulmamak için aradın! ![]() ![]() ![]() Yanılgımdın! Yandığımdın! Yangındın! Sensizliğe yenilmek Sana yenilmekten zor olsa da! ![]() ![]() ![]() Ardımda bir sürü belkiler bırakarak! ![]() ![]() ![]() Seni içimden terk ediyorum!!! Şimdi İçimizde öldürülecek bir anı bile bulamayan İki yarım kaldık! ![]() ![]() ![]() Tamamlayamadık bizi! ![]() ![]() ![]() Elimden tutmadın yalnızlığımın ![]() ![]() ![]() Saçlarımı da uzaklarına gömdün ![]() ![]() ![]() İçimin mavisi senin okyanusundandı ![]() ![]() ![]() ![]() Al! Geri veriyorum! Kilitleri hep yanlış kapılara vurdun! ![]() ![]() ![]() Devrilmiş vagonlara dönerken gözlerim Sana bensizliği terk ediyorum!!! "Yarime uzanmayan bütün dallarım kırılsın" demiştin ![]() ![]() ![]() Aşk içinde doğmuşsa nereye kaçabilirdi!!! Ne tuhaf değil mi!? İçimi acıtan da sendin ![]() ![]() ![]() Acımı dindirecek olan da ![]() ![]() ![]() Ya öldür beni dedim ![]() ![]() ![]() Ya da git benden!!! İçi bulanık bir sevdanın ucunda seni kaybettim!!! Aldırmadın aldırmalarıma ![]() ![]() ![]() Bir gecede yakıp yarini ![]() ![]() ![]() Şafaklara sattın ihanetini! ![]() ![]() ![]() Külüme basanlar bile utandı yaptığından! ![]() ![]() ![]() İşte soluk bir ömrün
Son nefesi! Benden ![]() ![]() ![]() İçimden ![]() ![]() ![]() Terk ediyorum!!! |
![]() |
![]() |
|