Canavarın Uykusu Canavar Üçlemesi 1 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Canavarın Uykusu Canavar Üçlemesi 1Canavarın Uykusu Canavar Üçlemesi 1 10 günlüğüm, hatırlıyorum Gecenin göğünü yırtan ve hastaneye ne bir havantopu, ne bir mermi ne de bir bomba yağdıran korkunç patlamayı![]() ![]() İlk fırtınamın yıldırımı![]() İnsanların savaşlarının aksine, gökyüzünün çok daha görkemli olan öfkesi beni yatıştırıyor Çünkü ben doğayı, diğerlerinden çok daha şiddetli duyumsadığı için mutlu, 10 günlük bir yetimim![]() ![]() Gene 10 gün, bir hastabakıcı, Amir´le benim arama, beyaz yatağın üzerine bir paket bırakıyor Henüz birkaç saatlik olan paketin adı Leyla Mirkovic![]() ![]() ![]() Üçümüz ilk kez bir araya geliyoruz Kafalarımız birbirmize gömülmüş ve vücutlarımız bir yıldızın ışıkları gibi yayılmış![]() ![]() Hayatımızın gürültüsünü dinlemeye koyuluyorum![]() ![]() On günlüğüm, Leyla´yı seven, Amir´i seven, kızgın göğü seven bir yetimim![]() ![]() Canavarın uykusu, tam anlamıyla, hafıza üzerine bir kitap Bireyin, toplumun, evrim tarihinin, Enki Bilal´in doğum "yeri" olan Yugoslavya´nın parçalanması ve ilginç bir geçmiş , şimdiki , gelecek zaman portresinin anılarıyla birleşmiş hafızası üzerine![]() Usa yatkın, olası ve aynı zamanda da mümkün olduğunca uzak durulması gereken bir hafıza üzerine![]() 20 Yüzyıldan yeterince ders almamaış bir hafıza üzerine![]() Ama bununla birlikte, yazarın, üzerinde umutla durduğu bir şey var: Bütün karakterlerin sevilmeye hala ihtiyaçları var![]() ![]() (Arka Kapak) Canavar Üçlemesi: 1- Canavarın Uykusu 2- 32 Aralık 3- Paris´te RandevuÜrünün Resimleri: ![]() [*]Garanti Süresi (Ay) : 1 Piyasa Fiyatı - 10 09 201222,00 TL |
|
|
|