Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cilt, mister

Mister No Cilt: 3

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaplan´ın Dönüşü - Olamaz! Herhalde yanlış anladım - Şunu en başından bir kez daha anlatır mısın Miller? Sakin sakin! - Nasıl istersen Mister No Ücretini ödeyemem çünkü cebimde metelik yok Ne Kruzeyro, ne dolar, ne de çek var - İnanılacak şey değil! Dün akşam Hotel Amazonas´a bıraktığımda sana alacaklarımın bir listesini verdim - Buna, kişisel harcamaların, iki bin dört yüz dolar tutan uçak kırası dahil değildi (Kitabın İçinden) Altın Üçgen Mister No, İkinci Dünya Savaşı´ndan eski silah arkadaşlarının da teşvikiyle Birmanya´ya giderek Thakin Soon´un özel ordusuna katılmayı kabul eder Zengin bir işadamı olan Soon bu özel birlikleri uyuşturucu üreticisi General Thai ve çetesiyle savaşmak için kurmuştur (Kitabın İçinden) Mister No Butch Cassidy Efsanesi Amerika kıtasının en güneyinde geniş ve düzlük bir bölge yer alır Burası Patagonya´dır - Buranın bir sürgün yeri, dünyanın ucu, ıssız ve hüzünlü topraklar olduğu söylenir! - Ama ne zaman Patagonya´ya gelsem kendimi evinde gibi hissediyorum! - Değişik Havayı ben de farkettim! - öyle bir rüzgar esiyor ki, uçağı, düz tutmakta zorlanıyorum! - Sen harika bir pilotsun, Mister No! (Kitabın İçinden)

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 09092012
20,58 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com