Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mesnevi, öyküleri

Mesnevi Öyküleri

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mesnevi Öyküleri

Mesnevi Öyküleri

Arka kapak tanıtım metni;
Tasavvufî kodları henüz yeterince çözemeyen, ince mecazları, kimi zaman özellikle gizlenmiş detayları kavrayamayan gençler için Mesnevi Öyküleri, sonsuz bir okyanusa uzanan iskele niteliğinde
Yorulmadan okunacak, keyif alınacak her Mesnevi öyküsü, aslında bir insanlık dersi taşıyor Her öykü, daha kapsamlı düşüncelerin kavranabilmesi için okurunun zihnini harekete geçiriyor
Bu öyküleri okuyup anlayan genç, bir bakıma kendini işte o okyanusun, asıl Mesnevi’nin kapısından girmeye hazırlamış demektir
Öyleyse Mesnevi Öyküleri, asıl Mesnevi’ye adım atabilmenin bir vizesi olarak da kabul edilebilir

Ne duruyorsun, bilgelik seni çağırıyor!

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
4,68 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com