Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kırmızı, pazartesi

Kırmızı Pazartesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kırmızı Pazartesi

Kırmızı Pazartesi

Her yazar, yazdığı en son romanııı en iyi romanı olduğunu sanır Benim bu romanım için böyle düşünmemin nedeni, yapmak istediğimi tam olarak gerçekleştirebilmiş olmamdır -Romanlar, yazılırken yazarlarının elinden kaçıp kurtulmak isterler Romanın kişileri, kendi özyaşamlarına dönerler, en sonunda da canlarının istediğini yaparlar Ben hiçbir romanımda bu romanımdaki kadar ipleri elimde tutamadım Belki bunu konu ve hacim nedeniyle başarmışımdır Konusu çok sert olan ve hemen hemen polisiye bir roman gibi işlenen bir roman bu Üstelik oldukça da kısa Sonuçtan hoşnutum Bundan önce de en iyi romanım Yüzyıllık Yalnızlık değil de Albaya Mektup Yazan Kimse Yok adlı yapıtımdı Ben öyle sanıyordum; ve bunu da sık sık söyledim Şimdi de en iyi romanımın Kırmızı Patartesi (Gronica de Una Muerte Anunciada) olduğunu sanıyorum

Ürünün Resimleri:

[*]Ödüllü Kitaplar : Nobel Ödülü

Diğer:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,39 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com