Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocukları, gökkuşağının

Gökkuşağının Çocukları

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gökkuşağının Çocukları

Gökkuşağının Çocukları
[*] Gökkuşağının Çocukları, Soykırım felaketinden mucize eseri kurtulan çingene Branko''nun hikayesi İsviçreli, sevgi dolu bir çift tarafından yetimhaneden alınıp evlat edinilen ve kökeni ile bağlarını korumaya cesaretlendirilerek yetiştirilen Benedict, önce annesini, sonra babasını kaybeder Babasının ölmeden önce söylediği teşvik edici sözler üzerine gerçek, Çingene ailesini aramaya başlar Arayışı onu kökenini, alınyazısını, soydaşlarını adım adım keşfedeceği, gizem ve macera dolu bir yolculuğa götürecektir Ailesini kaybettiği için umudunu yitiren Benedict, gerçeklerle birlikte yeniden umut bulacak, bu arada Çingene halkının da umudu olacaktır Farhi gerçek, gizem ve fantazyayı ustaca dokuyarak, şiirsel, ama minimalist bir dile sahip, yüreklere dokunan bir roman yazmış

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
22,87 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com