Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adam, başına, tek

Tek Başına Bir Adam

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tek Başına Bir Adam

Tek Başına Bir Adam
[*] Kendi seçimi dışında yalnız kalmış bir adamın öyküsü Tek başına bir adamın
George, Kaliforniya''da bir üniversitede ders veren elli yaşlarında, İngiliz asıllı bir profesördür Yaşamını paylaşan arkadaşı Jim''i bir araba kazası sonucu kaybetmiştir Ama yaşamayı sürdürmek zorundadır Komşu evlerin çocuklarına kızarak; Aldous Huxley hakkında ders vererek; tenis kortundaki sarışın delikanlının görüntüsünü zihnine yerleştirerek; öteki öğretim üyeleriyle çene çalarak; kocası tarafından terk edilmiş bir kadın arkadaşıyla kafa çekerek Öğrencilerine yaşı ve İngiliz oluşu, toplumun geri kalanına ise eşcinselliği nedeniyle yabancılaşmıştır Ama Christopher Isherwood''a göre insanoğlu, sevdiklerini kaybetmenin, yalnızlığının, yabancılığın üstesinden gelmeyi de başarabilecek güçtedir Başarmalıdır

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,86 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com