![]() |
Gazze - Mahsuscuktan Bir Aşk Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazze - Mahsuscuktan Bir Aşk HikayesiGazze - Mahsuscuktan Bir Aşk Hikayesi Bu kitapta yolculuk var ![]() ![]() ![]() Önce Mısır''a, sonra Gazze''ye ![]() ![]() ![]() Biliyorum sandığımız bilinmeyene ![]() ![]() ![]() Cesaretin hemen arkasındaki korkaklığa ![]() ![]() ![]() Uzak kalınan bir tarihe, coğrafyaya ![]() ![]() ![]() Hamas, Müslüman Kardeşler, El Fetih, Birleşmiş Milletler ![]() ![]() ![]() Örgütler, partiler, demeçler, raporlar, sözler, yeminler ![]() ![]() ![]() Şeyhler, liderler, başkanlar, diktatörler, katiller ![]() ![]() ![]() Her biri kendilerine biçilen rol kadar burada ![]() ![]() ![]() Ama başrol sıradan insanda ![]() ![]() ![]() Adının önünde ya da arkasında herhangi unvanı bulunmayanda ![]() ![]() ![]() Hayatı gerçekten yaşayanda ![]() ![]() ![]() Ve bir de mektuplar, sevgiliye yazılmış ![]() ![]() ![]() Sansürsüz, içten ![]() ![]() ![]() İsyan da var elbet içinde ![]() ![]() ![]() Gerçek mi yalan mı, yaşandı mı rUya mı belli olmayan olaylara ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm mahsuscuklara ![]() ![]() ![]() Sorarsınız belki aklınıza gelir ![]() ![]() ![]() Ben ne kadar gerçeğim ![]() ![]() ![]() Emin değilim ![]() ![]() ![]() Sizi içime yolculuğa davet ediyorum ![]() Kararı size bırakıyorum ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 7,93 TL |
![]() |
![]() |
|