Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, dizin, tematik, şiirleri

Aşk Şiirleri / Tematik Dizin 1

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Şiirleri

Yılmaz Odabaşı''nın bu kitabı, "aşk" temalı kırk iki şiirinden oluşuyor Şiirlerinde Ahmed Arif''in bir yanıyla epik, Attila İlhan''ın kentli ve lirik üslubundan bir bireşimine vararak bu sentezden kendi şiirini kuran Odabaşı, 80''lerin sonundan itibaren yarım milyona ulaşan resmi kitap tüketim grafiğiyle Türkiye''nin en yaygın okunan şairlerinden biridir

Şiirleri pek çok dile çevrilmiş, pek çok ödül kazanmış ve birçok şiiri önemli müzik adamları ve grupları tarafından bestelenip yorumlanmış Yılmaz Odabaşı''nın, tematik bir bütünlük içinde sunduğumuz "Aşk Şiirleri"ni, hayatlarınızda bir nesnel karşılığı olduğunu hissederek okuyacaksınız

Uzun bir süredir edebiyat dünyasından uzak kalan, süreli yayınlarda yazmayan, yeni kitap, hatta yeni basımlarını bile yayınlatmayan Yılmaz Odabaşı''nın, yeni kitapları da dahil bütün eserleri yayınevimiz tarafından bir külliyat olarak yayınlanacaktır

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,81 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com