Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
model, sırları, yatakhanesinin

Model Yatakhanesinin Sırları

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Burası bir model yatakhanesi Oda arkadaşınız Christiane’a, ayağında sizin Dior ayakkabılarınız olduğu halde, yine sizin yatağınızda, Brezilyalı bir modelle işi pişirdiğinde kızmadığınız bir yer yani Burası aynı zamanda alkolik Kylie’nin halıya metamusil martinilerinden izler bıraktığı ve herkesin içinde burnu kanadığında Ukraynalı kokain kafa Svetlana’ya yardım ettiğiniz yer Hepiniz dünyanın en heyecan verici şehrine bırakılmış güzel kızlarsınız ve otuz metrekare bir yatakhanede istiflenmiş vaziyette, bu acayip yeri iyisiyle ve kötüsüyle eve dönüştürmeye çalışıyorsunuz

“Kerlin ve Oh ikilisi okura bol bol seks, daha da bol aşırı davranışlar, eser dozda rekabet ve stiletto kürü uyguluyor
Eğlenceli, komik, insan daha ne ister ki!”
- Kirkus Reviews

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,45 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com