![]() |
Bakmakla Görmek Arasındaki Fark.. |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
![]() Bakmakla Görmek Arasındaki Fark..Karı-koca birlikte tatile çıkarlar ![]() ![]() Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar ![]() Birkaç saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır ![]() ![]() "Ne oldu? Ne istiyorsun?" diye sorar ![]() "Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle ![]() Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir: "Bunun için mi uyandırdın beni? Baktım işte ![]() ![]() Karısı tekrar sorar: "Peki, bu sana neyi gösteriyor?" Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir: "Teolojik olarak Tanrının kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() "Çadırımızı çalmışlar…” <<<<<<ALINTIDIR ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Bakmakla Görmek Arasındaki Fark.. |
![]() |
![]() |
#2 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Bakmakla Görmek Arasındaki Fark..paylaştığıun için saooll
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
djdem
|
![]() Cevap : Bakmakla Görmek Arasındaki Fark..heheheeeeee adam baya bilgiliymiş :D:D teşekkürler:D
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Bakmakla Görmek Arasındaki Fark..ben teşekkür ederm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
efobedo
|
![]() Cevap : Bakmakla Görmek Arasındaki Fark..çok sagol güselldi
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Bakmakla Görmek Arasındaki Fark..bayıldım yaaa süper |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Bakmakla Görmek Arasındaki Fark..Bunun bir de Sherlock Holmes ve Mr ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|