Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kervan, oldum

Kervan Oldum

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kervan Oldum

Kervan Oldum

Yola Çıktım

Kervan Oldum

Yola çıktım kırk yıl önce Çoruh’tan
Kervan oldum koca dünya yüküne
Gözlerim haberi bekler Merih’ten
Düşüncemde gelir hergün yakına

Boşa tuttum beş yüzümü binimi
Her köşede bıraktım bir yanımı
Onca güzel paylaştı çok günümü
Ancak bu gönlümü verdim tekine

Emekler verip de ekin biçmeden
Ecel köprüsünü daha geçmeden
Deniz’le barışıp kucak açmadan
Sitem edip giderim hep dikine

Bekir Karadeniz''in heceli şiirlerinin bir bölümü

Kervan Nereye gideceği bazen belli, bazen belirsiz Belirli olanınsa varıp varamayacağı belli değil Ancak sürekli bir hareketlilik, sürekli yeni şeylerle karşılaşma Yaşamın en ilginç yanlarından biri herhalde Kervan denince yol, bilinmeyen yeni yerler ve insanlar, hoş olan ya da olmayan sürprizler, öğrenme ve bilineni başkalarına aktarmanın öteki adı akla gelmekte

Yaşam bir kervanın bir parçası gibi Bazen güzelliğin ve emeğin simgesi ipek bir halı, bazen sabrın ve bağlılığın konuşamayan görünümü olarak bir deve, bazen haykırışın bir çan olarak görünmesi, hiddetin kum fırtınası olarak savurması herşeyi

Hepsi ya da biri bunların

(Önsöz)

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com