Selam Dünyalı Ben Türküm |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Selam Dünyalı Ben TürkümSelam Dünyalı Ben Türküm [*]Yürüyüş yaparken zıplayıp tabelalara vuranların, evde gömlek, kravat ve süveterini çıkarmayıp sadece altına pijama giyenlerin, gazetelerdeki insan fotoğraflarına türlü çeşitli bıyıklar çizenlerin hikayesi ![]() ![]() "Kopya kişinin kıldığı namaz geçerli midir?" diye soranların, uzaylı görünce taş atanların, işkembe-kokoreç yasaklanır diye AB den soğuyanların, yeni dökülmüş betona imza atanların hikayesi![]() ![]() Haftasonu ödevini pazar akşamına sıtıştıranların, bi arkadaşa bakıp çıkanların, duvarlarına geyikli halılar asanların, cep mesajından destan düzenlerin hikayesi![]() ![]() Adaleti mafya tezgahlarında arayanların, Susurluk tan sadece ayran çağrışımı çıkaranların, mermi manyağı yapanların/yapılanların, her şeye ülkücü ad bulanların hikayesi![]() ![]() Otobüste cam kenarında oturan, akşamüstü hüzne dalan, Aziz Nesin e rakı kadehiyle rahmet okuyanların hikayesi![]() ![]() Her şeye ama her şeye alaturka bir tını verenlerin hikayesi![]() ![]() Tebessümden öte bir şey var bu kitapta![]() ![]() Belki muzip bir kahkaha, belki de derin bir iç çekme![]() ![]() Hal-i pür melalimiz işte![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 201215,39 TL |
|
|
|