|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aero, çalıştırılması, masaüstü’nü, microsoft, vista, windows |
![]() |
Microsoft - Windows Vista Aero Masaüstü’Nü Çalıştırılması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Microsoft - Windows Vista Aero Masaüstü’Nü ÇalıştırılmasıMicrosoft - Windows Vista Aero Masaüstü’nü Çalıştırılması Microsoft - Windows Vista Aero Masaüstü’nü Çalıştırılması ![]() Windows Vista Aero, arkalarını görebildiğiniz cama benzer arabirim öğeleri gibi etkileyici görsel efektler sunar ![]() ![]() Görev çubuğunuzdaki öğelerin küçük resim görünümlerini, fareişaretçisini üzerlerinde bekleterek görüntüleyin ![]() ![]() Açık pencereleri kolayca görüntülemek ve pencereler arasında gezinmek için Çevir özelliğini kullanın ![]() ![]() Farenizdeki kaydırma tekerleğini kullanarak açık pencereler arasında gezinmek için 3B Çevir özelliğini kullanın ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi Devam Ederek Adımları Uygulayalım… AERO ARABİRİMİNİ ÇALIŞTIRALIM ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() Dikkat : Windows Vista Aero Masaüstü Özelliği Wİndows Vista Home Basic İşletim Sisteminde Bulunmamaktadır… Özelliğin Bulunduğu İşletim Sistemleri : Windows Vista Home Premium Windows Vista Business Windows Vista Ultimate ——————————————————————— Windows Vista Aero Masaüstü Özelliğini Hala Açamadıysanız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ——————————————————————— Performans Denetimi Anlatımı : Denetim Masası >> Performans Bilgileri ve Araçları >> Puanınızın Altında Puanımı Güncelleştir Var Ona Tıklatın ![]() Daha Sonra Masaüstüne Sağ Tıklayıp Kişiselleştirme >> Tema >> Aero yu Seçebilirsiniz ![]() ![]() alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|