Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
teknolojisi

3G Teknolojisi Nedir?

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

3G Teknolojisi Nedir?

3G Teknolojisi Nedir?
3G Teknolojisi Nedir?

3G teknolojisi kısaca telefonla uydu aracılığı ile veri alma veya göndermedir Eski GPRS sistemlerde ses normal olarak giderken, yeni nesil 3G de ise ses veri olarak gidecektir

Bunun yararları ise çoktur Laptop’unuzudan cep telefonu aracılığı ile geniş bant olarak internete bağlanabilirsiniz, cep telefonuzun taracısıyla internete bağlanabilirsiniz, cep telefonu ile görüntülü konuşma yapabilir veya TV izleyebilirsiniz

Geniş bantın cepe girmesiyle internetin ikinci devresinin başladığına inanıyorum
Ülkemizde maalesef 3G teknolojisi çok geç geldi Bugün Turkcell 3G teknolojisi ihalesini kazandığını okudum Ülkemizde ihalesi yeni yapılması bazı gariplikleri birbirinde getirdi Ülkemizde satılan bazı Nokia’nın modellerinde 3G teknolojisi desteği vardı ama 3G Türkiye’de yoktu Artık o telefon sahipleride bu özellikten faydalabilecekler

Geçtiğimiz aylarda telefon alacaklara 3G desteği telefon almaları yönünde uyarılarda bulunmuştum Tahmin ettiğim gibi 3G ile ülkemizde tanıştı Hayırlı uğurlu olsun

Hee bir de Turkcell’in aldığı iyi oldu, Telekom alsaydı 3G’ye kota falan getirirdi Kotalı 3G diye yine tarih sayfalarına şanlı adımızı yazdırırdık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com