Armut Kompostosu İçecekler & Kokteyller |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Armut Kompostosu İçecekler & KokteyllerArmut Kompostosu Armut Kompostosu İçecekler & Kokteyller Kullanılan Malzemeler
Yapım Şekli Beyaz şarap, toz şeker, karanfil ve tarçını karıştırıp 5 dakika kaynatın Armutları yıkayın dörde bölün Çekirdek kısımlarını çıkarıp dilimleyin Armutları beyaz şarapla hazırladığınız karışımda, dağılmamasına dikkat ederek 4 dakika kaynatmadan haşlayın Daha sonra haşladığınız armutları ateşe dayanıklı, 12 cm çapında 4 fırın kabına yerleştirin Keçi peynirini dörde bölüp her bir dilimi kesilen tarafı yukarı gelecek şekilde armutların üstüne yerleştirin Önceden 200 dereceye ısıtılmış fırının alttan 2 rafında 10 dakika pişirin Yağı iyice kızdırın Adaçayı yapraklarını yağda kızartın Kağıt havlu üstünde süzülmeye bırakıp peynirlerin üzerine yerleştirin |
|
|
|