Saray Sarması Tatlısı Tarifi Resimli - Saray Sarması Tatlısı Tarifi Yapılışı Resimli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Saray Sarması Tatlısı Tarifi Resimli - Saray Sarması Tatlısı Tarifi Yapılışı ResimliSaray Sarması Tatlısı Tarifi Resimli - Saray Sarması Tatlısı Tarifi Yapılışı Resimli Saray Sarması Tatlısı Tarifi Resimli - Saray Sarması Tatlısı Tarifi Yapılışı Resimli Saray Sarması Tatlısı Tarifi Resimli Yumuşacık bir lezzet ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler 1 litre süt 1,5 su bardağı toz şeker 6 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı margarin 1 paket vanilya 1 su bardağı hindistan cevizi 2 adet muz Hazırlanışı Derin bir tencerede; süt, toz şeker, margarin ve unu karıştırın Orta dereceli ateşte kıvamı koyulaşana kadar karıştırarak pişirin Ocaktan indirmeden 5 dakika önce vanilyayı ekleyip karıştırın Büyük bir tepsinin tabanını Hindistan ceviziyle kaplayın Tenceredeki muhallebiyi tepsiye dökün Muhallebi oda sıcaklığında soğuduktan sonra buzdolabına kaldırın 1 gece bekletin Servis yapacağınız zaman tatlıyı dikdörtgen parçalara kesin Her bir parçanın ortasına muz dilimi koyun Rulo şeklinde sarın |
|
|
|