|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alabalık, pişiriliralabalık, pişirme, tarifi, yöntemleri |
Alabalık Nasıl Pişirilir-Alabalık Pişirme Yöntemleri - Alabalık Pişirme Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alabalık Nasıl Pişirilir-Alabalık Pişirme Yöntemleri - Alabalık Pişirme TarifiAlabalık Nasıl Pişirilir-Alabalık Pişirme Yöntemleri - Alabalık Pişirme Tarifi Alabalık Nasıl Pişirilir-Alabalık Pişirme Yöntemleri - Alabalık Pişirme Tarifi tuzda alabalık nasıl pişirilir ,alabalık nasıl pişirilir ,alabalık pişirme usülleri , kiremitte alabalık nasıl pişirilir ,alabalık buğulama nasıl pişirilir Alabalık Nasıl Pişirilir-Alabalık Pişirme Yöntemleri Kiremit olan kaplarda tereyağında alabalık yemek çookkk ama çok güzeldir Fazla pişirmeye gerek yoktur Sırtını hafifçe çizmek pişirmeyi kolaylaştırır![]() Alabalıklar güzelce temizlendikten sonra bakkaldan torbası 1tl'ye alınabilecek olan kaya tuzunun içine yatırılarak dolaba atılır Sonra Önceden 240° C'de ısıtılmış fırında yarım saatpişirin Fırından çıkarıp tabağa alın![]() Diğer tarafta zeytinyağı ve limon suyunu karıştırın Alabalıkları zeytinyağlı sosla ve haşlanmış patateslerle servis yapabilirsiniz![]() Alabalık ızgara olarak yenebileceği gibi buğlaması ya da tereyağında yapılabilir ![]() Çiftlik balıkları genelde saman gibidir Alabalığı yenebilir kılmak için ilk önce yumurta daha sonra galeta ununa batırmak gerekir Alabalık öncesinde fileto olarak hazırlanmalıdır![]() alıntı |
|
|
|