Sütlü Parpara Çorbası - Sütlü Parpara Çorbası Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sütlü Parpara Çorbası - Sütlü Parpara Çorbası TarifiSütlü Parpara Çorbası - Sütlü Parpara Tarifi - Sütlü Parpara Yapılışı Sütlü Parpara Çorbası - Sütlü Parpara Çorbası Tarifi GEREKLİ MALZEMELER: 4 su bardağı süt 4 dilim bayat ekmek Tuz (4 kişiliktir) HAZIRLANIŞI: Sütü küçük bir tencerede ısıtıp ateşten alın İçine hafif tuz serpin Bayat ekmekleri sütün içine doğrayarakservis yapın ![]() NOT: Paparayı akşamdan kalan bayat pidelerle de yapabilirsiniz Lütfen, ekmek ve pideleri ihtiyacımız olduğu kadar alalım, israf olan ekmeklerle ve yemeklerle nice açlıktan ölen çocuğa yaşama şansı verebileceğimizi hiç aklımızdan çıkartmayalım![]() alıntıdır |
|
|
|