|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bezelye, fırın, hazırlanışı, malzemesi, patatesli, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
Patatesli Bezelye Fırın Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Patatesli Bezelye Fırın Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiPatatesli bezelye fırın Patatesli bezelye fırın Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 15 dakika 4 kişilik Malzemeler: 1 paket hazır patates püresi 250 gram jambon 300 gram dondurulmuş bezelye 100 gram taze kaşar 300 gram dil peyniri 50 gram margarin tuz süt Hazırlanışı: Patates püresini paketteki tarife göre hazırlayın ![]() Karabiber, tuz ve muskat ile tatlandırın ![]() Jambonu küb şeklinde doğrayıp bezelye ve rendelenmiş kaşar peyniriyle püreye karıştırın Karışımı ısıya dayanıklı yayvan bir kaba yayın Üzerine parça parça ayırdığınız dil peyniri dizin![]() Peyniri üstüne parça parça margarin koyup 250 c ısıttığınız fırında 15 dk pişirin
|
|
|
|