|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dolması, domates, hazırlanışı, malzemesi, risottolu, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Risottolu Domates Dolması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Risottolu Domates Dolması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiRisottolu domates dolması Risottolu domates dolması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 45 dakika 4 kişilik 300 kalori Malzemeler: 200 gr ![]() 20 gr ![]() 100 ml ![]() 500 ml ![]() 150 gr ![]() 60 ml ![]() 60 gr ![]() 1 diş sarmısak 1/2 demet maydanoz 4 adet domates (her biri 300 gr ![]() tuz karabiber Dolmalık olarak seçeceğiniz domateslerin hem iri, hem de pişerken yumuşayıp formunu kaybetmemesi için sert olmasına dikkat edin ![]() Hazırlanışı: Tereyağını bir tencerede eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mantarları temizleyin, dörde bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domateslerin üst kısmını ince kapak gibi kesin ve içini bir kaşıkla oyarak boşaltın ![]() ![]() ![]() Mantarlar, sarmısak, maydanoz, 40 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|