Ellerini Alıştır Vedaya... Ve Duaya... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ellerini Alıştır Vedaya... Ve Duaya...Ellerini Alıştır Vedaya ![]() ![]() Ve Duaya![]() ![]() ![]() Ellerini Alıştır Vedaya ![]() ![]() Ve Duaya![]() ![]() Son defa bakıyorum sana bulutlar, gökyüzü… elveda! Kuşların çığlığı, s/ağırlığı dünyanın ![]() ![]() elveda! Acıyanlarım bana; (da) elleri böğründekalanlarım ![]() ![]() üzülmeyin; biter bir gün, acı yanlarım… Salkım saçaksancılarım… elveda! Ey gel geç Leyla, ey dünya… Ey kör sevdalarım ![]() ![]() elveda![]() ![]() Ey, çöllerinSerabı… Ey, yandıkça yandıran tuzlu suyu denizlerin ![]() ![]() elveda![]() ![]() ![]() Atamadığım çığlıklarım ![]() ![]() Yollardaki izim![]() ![]() Dinmeyen sızım![]() ![]() Besteleriboynu bükük sazım ![]() ![]() elveda![]() ![]() ![]() Gün b/atımları, hey! Dayanamam bu sarı/solgun bu "olgun" ayrılığa ![]() ![]() ![]() Bu her akşamki kıyamete ![]() ![]() Ah, ben ki sabahlardan geliyorum![]() ![]() Birdenbire bu vakitli elveda? Ellerini alıştır vedaya ![]() ![]() Ve duaya…Bak, avuçlarında tuttuğun zamanlar dağların ardına düştü ![]() ![]() Titrek bir istasyona, çığlık bir v/edaya hazır mısın? Ne zaman gelir bu giden bahar! Bu kış hangi ölümdür! Sonbahar yaprakları kaç veda mektubudur! Ömrümüz kaç elveda ![]() ![]() Kaç sonbahar, kaç çığlık![]() ![]() Saydın mı aynalarda değişen yüzlerini ![]() ![]() ![]() Ellerini alıştır vedaya ![]() ![]() Ve duaya…Yol uzun ![]() ![]() Her adım bir ayrılık![]() ![]() Kapı arkası gurbet ya![]() ![]() Yaka paça götürüyorlar bizi ![]() ![]() Çocukluğumuzu, gençliğimizi ![]() ![]() ![]() Bilsen ki her an bir zelzele ![]() ![]() Duysan ki ne velvele![]() ![]() ![]() Sen iyisi mi ellerini alıştır vedaya ![]() ![]() Ve duaya ![]() ![]() Her derde devaya![]() ![]() |
|
|
|