![]() |
Çok Tesirli Dua 11 Adim Duasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Çok Tesirli Dua 11 Adim DuasiBirinci şekli (Lahutiyemden) Çok tesirli dua 11 adim duasi ![]()
![]() ![]()
![]() ![]() ve doğuya dogru 11 adim atilir ve 7 defa ya seyyidi abdul kadir deyip bulundugunuz yere oturulup "ya seyyidi abdulkadir seni vesile ederek rabbimden su dilegimi kabul istiyorum" der hacet söylenir ve namaz sonlanir ![]() ![]() 2 ![]() 1 Fâtihâ’dan sonra 11 defa İHLÂS sûresini oku ![]() Sonra da selâm verdikten sonra Allah’a (CC) secde götür de arzu ve ihtiyacını iste! Başını kaldırınca Peygamber (SAV) Efendimize 11 kere salâvat-ı şerife getir ![]() Sonra da kalkıp IRAK cihetine KIBLE’ nin sağ tarafına yönelerek 11 adım atıp yürü ![]()
![]() Ey Allah’ın (CC) kulcuğu, benim imdadıma yetiş, Allah’ın (CC) izniyle bana yardımcı ol! Ey insanlar ve cinlerin Şeyhi! Bana imdad eyle, ihtiyacımın yerine gelmesinde bana yardım elini uzat! Bunları söyledikten sonra şu duayı 3 defa okursun: “Allahım (CC)! Bütün eşya Senindir ve bütün eşya Seninle vardır; yine bütün eşya Senden gelmedir ve bütün eşya Sana yönelip gelecektir ![]() 3 ![]() 1 defa Fatiha suresi, 1 defa İnşirah suresi ve 1 defada Ayetel kürsi okuyosunuz ve bunu sevabını öncelikle peygamber efendimiz ve ashablarının ruhlarına daha sonra abdulkadir geylanı hz ruhuna bagışlıyosunuz sonra oturdugunuz yerden kalkıyorsunuz doğuya 11 adım yürüyorsunuz 11 adımın sonundada 11 kere ya seyyidi abdul kadir diyip seni vesile ederek rabbimden şu duamı dilegimi kabul etmesini istiyorum diyorsunuz ![]() 4 ![]() İmdi bir kimse benim ruhum için :
Çok tesirli dua 11 adim duasi ![]()
![]() ![]()
![]() ![]() ve doğuya dogru 11 adim atilir ve 7 defa ya seyyidi abdul kadir deyip bulundugunuz yere oturulup "ya seyyidi abdulkadir seni vesile ederek rabbimden su dilegimi kabul istiyorum" der hacet söylenir ve namaz sonlanir ![]() ![]() 2 ![]() 1 Fâtihâ’dan sonra 11 defa İHLÂS sûresini oku ![]() Sonra da selâm verdikten sonra Allah’a (CC) secde götür de arzu ve ihtiyacını iste! Başını kaldırınca Peygamber (SAV) Efendimize 11 kere salâvat-ı şerife getir ![]() Sonra da kalkıp IRAK cihetine KIBLE’ nin sağ tarafına yönelerek 11 adım atıp yürü ![]()
![]() Ey Allah’ın (CC) kulcuğu, benim imdadıma yetiş, Allah’ın (CC) izniyle bana yardımcı ol! Ey insanlar ve cinlerin Şeyhi! Bana imdad eyle, ihtiyacımın yerine gelmesinde bana yardım elini uzat! Bunları söyledikten sonra şu duayı 3 defa okursun: “Allahım (CC)! Bütün eşya Senindir ve bütün eşya Seninle vardır; yine bütün eşya Senden gelmedir ve bütün eşya Sana yönelip gelecektir ![]() 3 ![]() 1 defa Fatiha suresi, 1 defa İnşirah suresi ve 1 defada Ayetel kürsi okuyosunuz ve bunu sevabını öncelikle peygamber efendimiz ve ashablarının ruhlarına daha sonra abdulkadir geylanı hz ruhuna bagışlıyosunuz sonra oturdugunuz yerden kalkıyorsunuz doğuya 11 adım yürüyorsunuz 11 adımın sonundada 11 kere ya seyyidi abdul kadir diyip seni vesile ederek rabbimden şu duamı dilegimi kabul etmesini istiyorum diyorsunuz ![]() 4 ![]() İmdi bir kimse benim ruhum için :
Niyetimi hasıl kılıver diye, kendi neye kadir ise nezr eyleye Cümle maksudu hasıl olur inşaallahuteala 5 ![]() 1 Fatiha 1 İnşirah 1 Ayetel kürsi okuyosun ve : Yarabbim okumuş oldugum sürelerin sevabını öncelikle peygamberimize ve ashablarına ve abdul kadir geylani hz ruhuna bagışladım sen kabul et diyosun sonra oturdugun yerden doğuya dogru 11 adım atıyosun 11 adımın sonundada 11 kere ya seyyidi abdulkadir diyosun seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum senin rızan için duamı kabul etmesini istiyorum diyosun ve duanı ediyosun Gece yapıcaksınız kimsenin olmadıgı bir odada yani kendini duaya kaptırıcaksın
![]() |
![]() |
Cevap : Çok Tesirli Dua 11 Adim Duasi |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Çok Tesirli Dua 11 Adim DuasiBismillahirrahmanirrahim 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() İnşirah suresi Meali Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() 8 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Çok Tesirli Dua 11 Adim Duasi |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Çok Tesirli Dua 11 Adim DuasiOkunuşu Bismillahirrahmânirrahîm ![]() 255- Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te'huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil'ard, men zellezi yeşfeu indehu illâ bi'iznih, ya'lemü mâ beyne eydiyhim vemâ halfehüm, velâ yü-hîtûne bi'şey'im min ilmihî illâ bima şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel'ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azim ![]() Anlamı Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle ![]() 255- Allah'dan başka hiç bir ilah yoktur ![]() bütün varlıkları ayakta tutandır ![]() ![]() Göklerdeki ve yerdeki herşey O'nundur ![]() ![]() Onlar ise, O'nun dilediği kadarından başka ilminden hiçbir şey kavrayamazlar ![]() O'nun hükümdarlığı, bütün gökleri ve yeri kucaklamıştır ![]() ona bir ağırlık da vermez ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|