|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| düşlerde, nefesini, sessiz, sevdim, söyleyemedim, öptüm |
Düşlerde Sevdim Seni, Söyleyemedim.. Sessiz Öptüm Nefesini Söyleyemedim... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Düşlerde Sevdim Seni, Söyleyemedim.. Sessiz Öptüm Nefesini Söyleyemedim...Düşlerde sevdim seni, söyleyemedim ![]() Sessiz Öptüm Nefesini Söyleyemedim![]() ![]() ![]() Düşlerde sevdim seni, söyleyemedim ![]() Sessiz Öptüm Nefesini Söyleyemedim![]() ![]() Düşlerde sevdim seni, söyleyemedim ![]() Sessiz öptüm nefesini, söyleyemedim ![]() Ben seni, hep senin bilmediğin zamanlarda, senin bilmediğin mekanlarda sevdim ![]() Bunu sana hiç bir zaman söyleyemedim![]() Anlatabilecek kelime bulacağımı hiç sanmadım![]() Düşlerimdeydin hep![]() Öyle büyüktü ki varlığın beni aştı ama sana ulaşmadı![]() Ben seni, hep uzak sevdim, uzak öptüm ![]() Sessiz, sakin, sen rahatsız olma, ürkme diye, benden kaçma diye usulca öptüm![]() Her nefesim senindi![]() Çünkü ben, sen nefes alıp verdikçe vardım![]() Ama sana ne sesimi, ne nefesimi duyuramadım![]() Çığlık oldu sevgim, çarptı herkese![]() Bir sana teğet geçti![]() Öğrenemedin![]() Söyleyemedim![]() Sana ben şiirler, sözler büyüttüm, Sana ben baharlar, yazlar büyüttüm, Sana ben hummalı gizler büyüttüm, Söyleyemedim ![]() Her kalemin ucuna düşen harf sendin ![]() Her dilimin ucuna gelen kelime sendin![]() Ben her yazdığım kelimede seni büyüttüm, ben her kurduğum cümlede seni büyüttüm![]() Sen bilmedin, ben söyleyemedim![]() Bahar sen varsan gelirdi, yaz sen varsan güzeldi ![]() Her gelişin bahar, her dokunuşun yazdı bana![]() Ben her bahar hüzün kaplar, her yaz yaşlar akıtırdım yokluğunda![]() ![]() Ben her baharı sen diye bekledim, ben her yazı sen diye geçirdim![]() Bütün güzelliklerini sana büyüttüm![]() Sen bilmedin, ben söyleyemedim![]() En ateşlisi sanaydı aşkın ![]() En güzeli, belkide en büyüğü sanaydı![]() Gizli gizli yanardı yüreğimde![]() Aşkım büyüktü, ateşi büyüktü, giz'i hepsinden büyüktü![]() Gösteremedim![]() Nasıl beni yakıp, erittiğini bilemedin![]() Oysa sen buz gibiydin![]() Yine de gelmedin![]() Nasıl bir yürek büyüttüm sana gizli gizli![]() Sen bilmedin, ben söyleyemedim![]() Şarkılar yazdım sana, okuyamadım ![]() Hep yanımdaydın oysa, dokunamadım ![]() Sana ben hayaller, düşler büyüttüm, Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm, Sana ben hummalı aşklar büyüttüm, Söyleyemedim ![]() Her şarkıya seni koydum, her şarkıyı sana yakışırdım ![]() Sen varsın diye söyledim hepsini ama sana duyuramadım![]() Hep benimle olduğunu hiç bilmedin Hayalinle yatar, hayalinle kalkardım anlamadın Anlamadığın, hissetmediğin için dokunamazdım sana, duvarların öyle kalındı ki, yapamadım![]() Hayallerimdin işte sen, bütün düşlerimdin ![]() İyiye, kötüye akan her damla yaş sanaydı, sensiz olmazdı ![]() Ateş gibiydi işte aşkın, dedim ya yakardı, söndüremezdim ![]() Ama sen hiç birini bilmedin, Ben de Söyleyemedim ![]() :cryng: |
|
|
|