Sagopa Kajmer & Kolera - Bu Böyledir Şarkı Sözü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sagopa Kajmer & Kolera - Bu Böyledir Şarkı SözüSagopa Kajmer & Kolera - Bu böyledir şarkı sözü Sagopa Kajmer & Kolera - Bu böyledir şarkı sözü Sagopa Meraklı bir avım ben, nerede avcı ? Bütün kurşunlar cavcavcı ![]() Özgürlüğümü istiyorum izninizle Bana emanet onca izle![]() Dosdoğru arıyorsan gel peşimden beni izle ! ![]() ![]() Bana 3 dakika verin ve gerçeklikle tanışın ![]() Bana ufak bir şans verin büyüklük bende kalsın Ey uslanmaz başım ağrı dağına çıkmış inliyorsun ![]() İn de ordan deniz seviyesinde konuşalm Gördüklerim mi doğru yoksa sen mi yalansın ? Hayır sen gerçekesin ve gördüklerim gayet net ![]() Okadar ışıl ışılsın ki,seni farketmemek imkansız Güneş sana sırtını dönse ay bırakmaz yalnız ![]() Kalbim atar cansız,geçmez dün ahsız vahsız ![]() Şu yaptığım ” rap ” denen şeyim kuralsız, Var olunmaz ulan hayasız ![]() Sahi hangimiz riyasız,hangi uyku rüyasız ? Nakarat Düşün bir ![]() kendini koy ateşin ortasına![]() ve de yan yan yan![]() ![]() Bu böyledir ![]() en tatlı yerinde uykudan uyan![]() uyan uyan uyan![]() ![]() Kolera Vedalaş benimle ellerim kaçmak için girdiğim tünel uzandıkca uzadı ama bir girişi varsa bir de çıkı olmalıydı bildiklerimi içine gömdü karanlık görme göreni kör yapıyor bu dünyalık ![]() Dağılanları toplamaktan önüme bakamıyrum ben dağıtsam arkamı toplayan yok bulamıyorum turbu sıktım artık gayet ciddi ellerim şimdiden kıyamette bir yer arıyorum kendime serin ![]() Her hakkım kendimde saklı ben kendimi kabuslara yatırdım her yer bataklıktı çırpındıkça boğuluyordum ![]() Bir pençerem vardı camını açmadan bakardım dışarı bulutların şekillerinden resim çıkardım gün aşırı ne çok kandırmışlar beni ne çok buzmuşlar sizi kapıyı açmadıkca onlar kanırtmış bizi ![]() Doğruyu söylemekte cesaretlli göremedim sizi,artık samimiyetinize güvenemem ben sizin dikkat et de geç olmasın ölüm saati çalarken seni durma zapla beni Sago Sagola beni ![]() Nakarat Düşün bir ![]() kendini koy ateşin ortasına![]() ve de yan yan yan![]() ![]() |
|
|
|