Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrılacağımızı, bilemezdiknilobilemezdik, sözleri, sözübilemezdik, şarkı

Bilemezdik-Nilo(Bilemezdik Şarkı Sözü)Bilemezdik Ayrılacağımızı Şarkı Sözleri

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilemezdik-Nilo(Bilemezdik Şarkı Sözü)Bilemezdik Ayrılacağımızı Şarkı Sözleri

Bilemezdik-Nilo(Bilemezdik Şarkı Sözü)Bilemezdik Ayrılacağımızı Şarkı sözleri
Bilemezdik-Nilo(Bilemezdik Şarkı Sözü)Bilemezdik Ayrılacağımızı Şarkı sözleri

Bilemezdik ki ayrilacagimizi

Ilk gordugum anda sana asik oldum,
gozlerine baktigimda kendimi buldum,
tek bir engel vardi benden cok uzaktaydin ama seni bir tek seni icimde yasatim

Bilemezdik ki severek ayrilacagimizi,
bilemezdik ki bir birimizden kopacagimizi
Geri don desen hic dusunmeden geri donerim cunku seni bir tek seni bir tek seni canimdan cok sevdim

istedigim tek sey sensin inan bana sevdigim bir tek sensin sevdigimSendin benim hayatima anlam katan yasama nedenim olanOyle girdin ki kalbime cikmamak uzere yerlestin bu yuregime ne kadar isterdim yaninda olmak sana sarilmak gozlerin icine bakarak "seni seviyorum" demegi ne cok isterdim bir bilsen

Aylar yillar gecti seni bekliyorum hala icimde bir umut tasiyorum guzel gunleri sanki tekrar yasayacagim senle birlikte olup mutlu olacagim

Bilemezdik ki severek ayrilacagimizi,
bilemezdik ki bir birimizden kopacagimizi
Geri don desen hic dusunmeden geri donerim cunku seni bir tek seni bir tek seni canimdan cok sevdim

Her zaman kalbimde tasidim seni kimsenin alamadi yerini,
olmadi senin kadar kimse sevmedi beni
Yillardir seni bekliyorum,hep bir umut tasiyordum icimde bekli bir gun yeniden,
karsilasiriz yeni bir sayfa acip yarim kalmis askimizi sonsuza denk yasariz diye,
en sonunda karsilastik ve anladim ki sende beni hala seviyorsun oylese oylese niye bekliyoruz,
bana geri don de hic dusunmem gelirim sevdigim,senden bir tek i****
bekliyorum bana geri don bana geri don nolursun sevdigim, seni cok ama cok seviyorum, hep sevdim,hepte sevecegim onca acilar cektik ikimizde, direndik ama yinede,
icimizde yasattik sevgimizi,baksana onca yillar gecmis ve biz hala yenilmemisiz birtanem
Hadi sevgilim ellerini uzat bana korkma korkma hic bir zaman birakmam seni

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com