![]() |
Sagopa Kajmer - Baatil Rhyme Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer - Baatil Rhyme Şarkı SözüRapin oğlu cımbızla eledi kelimeleri Sagopa Kajmer - Baatil Rhyme Şarkı SözüMikrofonuna damladı alnından akan teri Bazı dudaklar sigara komasında Kağıdın töresi yaz dedi ![]() Beyaz yaprakları karalarken kendini yedi bu laf ebesi ![]() Çak kibriti ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gasplarınıza hediye ettiğim çığlıklarımı noterde tastiklettim ![]() Dünyanın cennetinden göç etti haykırışları En üzgün şarkılarıma sos da oldu gözlerinin yaşları ![]() Ölü taklidi yapana dek saplanacak gövdeme bıçakları İçimdeki mevlana dizeleriyle susturacak o alçakları ![]() Biliyorum şarkılarımı neşeli bulmanız küfür kaynaklı ![]() Yazdıklarım yalan mı? Koparın kulaklarınızı ! ![]() ![]() ![]() Dün sesim kısılana dek rap yaptım ![]() Sanırım kayda almalıydım ![]() Düşmanlarıma ekmek attım,anlamlarıma anlam kattım Özürlerime sarıldım ![]() Saat 02:10 açım! ![]() ![]() ![]() Çöl kumlarında pedal sallamak gibi eylemim Rüyalarımda mutluyum,şükürki kendime köleyim Kabuslarına konuğun olsam fantazmaların tekler ![]() Ah siz bebekler göz kapaklarınız titrer ![]() Hayat baltalardan folloş olmuş yarı yeşil bir orman emmi ![]() Ben içinde aslanım ![]() Bildiklerimin gücüyle bilgiçlik taslarım ![]() Senet sözümdür adım imzadır ![]() Krallığına kral olan halkım ![]() Tek bireyde üç adım ![]() Disslerini çatırdattım ![]() ![]() Aciz rapin omurgasını yıktım,küstahlığın dilini kesti jiletim ![]() Ön sıralardan alındı cennete biletim ![]() Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim ![]() Dürüstlüğünüzü özlemledim ![]() Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim ![]() Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim ![]() Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım ![]() Nakaratlarımı serserilerle ,sürtüklerle, pırlanta ve keşlerle paylaştım senelerce Kesilmeyen beddualarınız kulaklarımda dörtlüklerle ![]() Ruhun kendini uçurumdan atarken dudakların özürlü kederle ![]() Korolarım sessizliğe armağanım ![]() Sessiz kalanın gizli haykırışlarını tattım ![]() Hayatımı cennet elçisi misali yaşadım tatlım ![]() Yüzün ellisi rest in peace ![]() Huzur içinde yatsın çucuk günlerim nostalji ![]() Okyanuslar mürekkebim ağaçlarsa kalemim benim ![]() Bitmek bilmeyen şarkılarla ruhun şad olsun alemim ![]() Yüzde ellin meleklerin,geride kalanın ifritin ![]() biolojikal gazlardan hasarlı beynim sen biliiiin ![]() Kara ırkın icadı hiphop beyaz çocuğun hakimiyetinde ![]() Elinde mikrofonu ![]() Söylemlerim yetersizse kulaklarınla dinle arka fonu Umarım gelmez ilham perilerimin sonu ![]() Seramoni ustası yeraltında yaktı mumu ![]() |
![]() |
![]() |
|