|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
derdin, duymaz, ferdi, günlerde, görmüyorsun, oldum, sesini, tayfur, zamandır |
![]() |
Ferdi Tayfur - Derdin Ne Son Günlerde Duymaz Oldum Sesini Kaç Zamandır Görmüyorsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur - Derdin Ne Son Günlerde Duymaz Oldum Sesini Kaç Zamandır GörmüyorsunFerdi Tayfur - Derdin Ne Son GÜnlerde Duymaz Oldum Sesini Kaç Zamandır GörmüyorsunFerdi Tayfur, Ferdi Tayfur Derdin Ne, Ferdi Tayfur Son GÜnlerde Duymaz Oldum Sesini Kaç Zamandır Görmüyorsun, Ferdi Tayfur Derdin Ne Son GÜnlerde, Duymaz Oldum Sesini Kaç Zamandı,r Görmüyorsun Halimi Tütmez Oldu, Ocağimin Dumanı Sen Görmezsen Allah Görür, Allah Görür Seveni Nedir Seni Benden Böyle Soğutan Nedir Seni Benden Böyle Soğutan Nedir Seni Gizli Gizli Ağlatan Bilemedim Benden Başka Derdin Ne Yoksa Başka Yarmı Buldun Kendine Değermiydi Aşkımızı Yıkmaya Değermiydi Yüreğimi Yakmaya Anlamadım Bu Sevdada Suçumu Değermiydi Böyle Sensiz Böyle Bensiz Kalmaya Nedir Seni Benden Böyle Soğutan Nedir Seni Benden Böyle Soğutan Nedir Seni Gizli Gizli Ağlatan Bilemedim Benden Başka Derdin Ne Yoksa Başka Yarmı Buldun Kendine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|