![]() |
One Direction Nobody Knows Sözleri Çeviri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() One Direction Nobody Knows Sözleri ÇeviriOne Direction Nobody Knows Sözleri Çeviri One Direction Nobody Knows Sözleri Çeviri ![]() Nobody knows Kimse bilmiyor Nobody knows but me Ben hariç kimse bilmiyor That I sometimes cry Bazen ağladığımı If I could pretend that I'm asleep Uyuyormuş numarası yapabilseydim When my tears start to fall Gözyaşlarım akmaya başladığında I peek out from behind these walls Bu duvarların gerisine bakardım I think nobody knows Sanırım kimse bilmiyor Nobody knows no Hayır kimse bilmiyor Nobody likes Kimse hoşlanmıyor Nobody likes to lose their inner voice İç sesini kaybetmekten kimse hoşlanmıyor The one I used to hear before my life Ben yaşamadan önce duyduğum ses gibi Made a choice Bir seçim yaptık But I think nobody knows Ama sanırım kimse bilmiyor No no Hayır Nobody knows Kimse bilmiyor No Hayır Baby Bebeğim Oh the secret's safe with me Sırrın benle güvende There's nowhere else in the world that I could ever be Dünyada olabileceğim başka hiçbir yer yok And baby don't it feel like I'm all alone Ama yine de tümüyle yalnızım sanma Who's gonna be there after the last angel has flown Son melek de uçtuktan sonra kim orada kalacak And I've lost my way back home Geri dönüş yolumu kaybettim I think nobody knows no Sanırım kimse bilmiyor hayır I said nobody knows Kimse bilmiyor dedim Nobody cares Kimse umursamıyor It's win or lose not how you play the game Mesele kazandın mı kaybettin mi, oyunu nasıl oynadığın değil ki And the road to darkness has a way Ve karanlığa giden bir yol var Of always knowing my name Bir şekilde adımı hep bilen ![]() ![]() But I think nobody knows Ama sanırım kimse bilmiyor No no Hayır hayır Nobody knows no no no no Kimse bilmiyor hayır Baby Bebeğim Oh the secret's safe with me Sırrın benle güvende There's nowhere else in the world that I could ever be Dünyada olabileceğim başka hiçbir yer yok And baby don't it feel like I'm all alone Ama yine de tümüyle yalnızım sanma Who's gonna be there after the last angel has flown Son melek de uçtuktan sonra kim orada kalacak And I've lost my way back home Geri dönüş yolumu kaybettim And oh no no no no Ve hayır Nobody knows Kimse bilmiyor No no no no no no Hayır Tomorrow I'll be there my friend Yarın orada olacağım dostum I'll wake up and start all over again Uyanıp her şeye baştan başlayacağım When everybody else is gone Başka herkes gittiğinde No no no Hayır Nobody knows Kimse bilmiyor Nobody knows the rhythem of my heart Kalp atışlarımı kimse bilmiyor The way I do when I'm lying in the dark Karanlıkta yatarken nasıl yaptığımı And the world is asleep Ve tüm dünya uyuyor I think nobody knows Sanırım kimse bilmiyor Nobody knows Kimse bilmiyor Nobody knows but me Ben hariç kimse bilmiyor Me Ben |
![]() |
![]() |
|