|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| açıklandı, fiyatı, ücretleri, üniversitelerin, özel |
Özel Üniversitelerin Fiyatı Açıklandı - Özel Üniversitelerin Ücretleri Açıklandı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Özel Üniversitelerin Fiyatı Açıklandı - Özel Üniversitelerin Ücretleri AçıklandıÖzel Üniversitelerin Fiyatı Açıklandı - Özel Üniversitelerin Ücretleri Açıklandı Özel Üniversitelerin Fiyatı Açıklandı - Özel Üniversitelerin Ücretleri Açıklandı Vakıf üniversitelerinin sadece yıllık eğitim ücretlerini ödeyebilmek için bir ''servet'' sahibi olmak gerekiyor Vakıf üniversitelerinin çoğunluğu 2011-2012 eğitim-öğretim yılı fiyatlarını ortalama yüzde 7-27 arasında değişen oranlarda artırdı ![]() Öğrencilere paralı eğitim veren vakıf üniversiteleri 2011-2012 eğitim-öğretim ücretlerini ilan etti Buna göre, en fazla fiyat genellikle tıp, diş hekimliği ve eczacılık fakülteleri için belirlenirken, lisans programlarının ücretleri 15-25 bin TL arasında değişiyor![]() Vakıf üniversitelerinin tıp ve diş hekimliği gibi bölümlerinin yıllık fiyatları 22-43 bin TL arasında değişirken, iki yıllık ön lisans programlarının fiyatları ise daha düşük fiyat aralığında seyrediyor ![]() Çankaya, Atılım, İstanbul 29 Mayıs, Toros üniversiteleri ile Avrupa Meslek Yüksekokulu'nun ücretlerinde ise bu yıl artış olmazken, Ufuk Üniversitesi'nin bazı bölümleri geçen yılki fiyattan belirlendi ![]() |
|
|
|