![]() |
Bergen Şarkı Sözü- Bergen Ayrılık Aşkımın Çilesi Oldu Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bergen Şarkı Sözü- Bergen Ayrılık Aşkımın Çilesi Oldu Şarkı SözüSabırla bekledim uzun yılları, Bergen Şarkı Sözü- Bergen Ayrılık Aşkımın Çilesi Oldu Şarkı Sözü Gizledim içimde bütün sırları,(2X) Kaderim kapattı artık yolları, Ayrılık aşkımın çilesi oldu ![]() ![]() Bırakıpta gidecek sanki ne vardı, Aruzlarım içimde hep yarım kaldı, Sevdiğimi elimden ayrılık aldı, Ayrılık aşkımın çilesi oldu ![]() ![]() Sevdiğimi elimden ayrılık aldı, Ayrılık aşkımın çilesi oldu ![]() ![]() Bırakıpta gidecek sanki ne vardı, Aruzlarım içimde hep yarım kaldı, Sevdiğimi elimden ayrılık aldı, Ayrılık aşkımın çilesi oldu ![]() ![]() Sevdiğimi elimden ayrılık aldı, Ayrılık aşkımın çilesi oldu ![]() ![]() Kalbime uzaktan esen yel misin?(2X) Aşkına susadım geldim der misin? Gözümden dökülen akan sen misin? Ayrılık aşkımın çilesi oldu ![]() ![]() Gözümden dökülen akan sen misin? Ayrılık aşkımın çilesi oldu ![]() ![]() Bırakıpta gidecek sanki ne vardı, Aruzlarım içimde hep yarım kaldı, Sevdiğimi elimden ayrılık aldı, Ayrılık aşkımın çilesi oldu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|