![]() |
Yusuf Güney - Yüregim Yaniyor |
![]() |
![]() |
#1 |
ysnkrks
|
![]() Yusuf Güney - Yüregim YaniyorCigerin yansin, beni de yaktin Sen de yanasin, öldürdün ![]() Kalbinden attin sen beni yar Yüregim yaniyor, nerdesin? (NAKARAT 1x) Her günüm hasretin zulmüyle baslar ahimi hakettin, cigerin yansin ![]() Elleri kaldirdim, yalvardim Allah'im artik duy sesi Ben seni kendime çekmekten vazgeçtim Ve kizim affettim affettim Bu yasam sana geri dönmez ki,son ver çek asla ölmez Dökmez yaslari,bu çocuk o çocuk degil Ama gözler herseyi anlatiyor Bir tutundum hersey düsmüs Yardim,unuttum herkes küsmüs Yarin olur mu ki bana geri dönmüs Içtigim son sigaram geri sönmüs Bilemem,ben senden geri gelmeni Bilemem,artik kim sana el verir? Yeniden baslamaksa çok zor Geliyor, diliyor bana yardim edin Platonik olmus her bir sevgi bana Tanimam, kimseyi saklama yarina Varamadi farkina her düsülen beden Erken emekli olur bence bu ben Pencereden izlemesi kadar kolay olmadi bu yasam Hiç basit degil Insani yoktur insani sondur Hileye bence iyilik olmasi en kolay telafi Yok ki mecali, listede bulamam tek bir enayi Bence hayat tasiyor hala beni Saniyordum aticak yari yolda bizi Sisli bu aksam yazdigim her dünü Karalar bu beden görse de ölümünü Kaç kere gittik bilemedi yüzümüzü Öngöremeyecek gidecek dünümüzü NAKARAT (1x) Beddua çikmazdi sair dilimden, sabrimi tükettin, cigerin yansin Adin dilimden düsmezdi, kapkara bir geceydi Sensizken yaptigim her sarki kulaklarimdaydi Unutamadim (unutamadim) Seni gördüm, düslerimi böldüm, sildim her seyi ben bir anda Hatiralarimla yasar oldum ben kalbime gömemedim ki, anla Simdi cigerimde bir yangin var, resmin bas ucumdayken Üzüntülerim bana arkadas olsun birakin, ben kendi halime yanarim Elimde menzili belli olmayan, bir beat ve de bir kalem var artik Bazen kendi kendimi acitirim,bazen kiyamadim o yare bile Korkularim korkularinla yüzlesirken yüzüme bak,olur mu? Duygularim duygularini beklerken kalbimi dinle, olur mu? Bu seni senden çok isterken hep geri benden kaç, olur mu? Kalbim kalbine muhtaçken sen bana bunu çok gör, olur mu? Bak, son bir siir bu sana içimdekileri sana anlaticak Çok,zaman geçse bile bu sarki bugünümü hatirlatacak Kalk,aklimi uykumdayken bari rahat birak Hak,edemedin bu kalbi cigerin yansin ve de hep yanacak NAKARAT (1x) Birikti ugrunda döktügüm yaslar al götür vicdansiz ruhun yikansin Zora daglar dayanmaz,yok Buna kalbim elveremez,dur Zorla güzellik olamasa da kaç gönülden ne kopar,bilemem ki Sensiz yasiyor muyum anlamadim,yasadigin kadar yakinsin sonuna Ne kadar yasarsan yasa sevdigin kadardir ömrün ömrü Ne zaman gelecek askin gemisi?Hayatin nedeni volta atti kalbim Sat sala bak karisti,gün asri bir ben kaldim bunu da yalniz,sessiz Unutmak,insana Tanri vergisi Bana sergiledigi küstah sevgisi Herkes gitti, bir ben kaldim Limanda çöktü,geçidi çikan iki hece Beraber kurardik emme hayaller gençligimizin kurbaniydik Ihanet itiraz yoktu,hesapta insanligin arizasi Yazdigin mektuplar sakli koynumda Kan agliyor mazim,hatiram yasta Bir zamanlar askla parlardi ahh o gözlerin Yeminler ederdik,her zorluga gögüs gerer,gülüp geçerdik Bir bag olusturduk ki gün geçer,sikilasan Gün geçer,kendimi sende kaybederdim Ay isiginda yikanirken geceler Sessizce boguluyorum,yüzemiyorum bana uzaniver |
![]() |
![]() |
|