Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alma, araştırma, devlet, eğitim, hastanesi, rendevu, samsun

Samsun ( Devlet ) Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Rendevu Alma

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Samsun Mehmet Aydın Devlet hastanesi online randevu – Samsun Eğitim ve Araştırma hastanesi telefonla ve online randevu sistemi

Eski adı Samsun Mehmet Aydın Devlet hastanesi olan ve sonradan değişen yeni ismi ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinden online randevu alma, telefon numaraları ile randevu alma, Tahlil sonuçlarını alma ve adres bilgileri detaylı bir şekilde verilmiştir
Samsun Eğitim ve araştırma Hastanesi Doktorları ve hizmet verdikleri servisleride mevcuttur
Online randevu için TC kimlik numaranız ve doğrum yılınız ( Gün/Ay/Yıl ) olarak sizden istenecektir
Samsun Eğitim ve araştırma hastanesi online randevu almak için tıkla
Resmi web adresi:Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi internetten Online Randevu Almak için; TIKLAYINIZ

[img]images/smilies/maxiiismile (11)gif[/img]

Tahlil sonuçları için tıkla
doktorlar için tıkla
adres için tıkla
Telefon numarları:
444 77 55
Tel: (362) 311 15 00
Evde sağlık hizmeti
444 38 33

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com