Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adsl2, airties, modem, router, rt205, tanıtımı, teknik, wireless, özellikleri

Airties Rt-205 Wireless Adsl2+ Router Modem Tanıtımı Teknik Özellikleri

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Airties Rt-205 Wireless Adsl2+ Router Modem Tanıtımı Teknik Özellikleri

Airties RT-205 Wireless ADSL2+ Router Modem Tanıtımı Teknik Özellikleri
Airties RT-205 Wireless ADSL2+ Router Modem Tanıtımı Teknik Özellikleri

125Mbps Kablosuz ADSL2+ Modem
Router ve Firewall
1 x Ethernet Portu
125Mbps G++ Kablosuz Erişim Noktası

Kablosuz, hızlı ve güvenli Internet erişiminde komple çözüm!
AirTies RT-205 ile evinizde veya işyerinizde ADSL hattınızdan güvenle Internet’e erişebilir ve kablosuz yerel ağ kurarak erişiminizi paylaştırabilirsiniz

AirTies RT-205; ADSL2+ (24 Mbps indirme / 4 Mbps yükleme hızında) modem, gelişmiş router, firewall ve 125Mbps’e varan hızlarda kablosuz iletişim sağlayan G++ teknolojisi ile donatılmış kablosuz erişim noktası fonksiyonlarını tek bir cihazda birleştirir ve yerel ağınızın kurulumu, konfigürasyonu ve yönetimini yapmanıza imkan verir

Ayrıca, SNMP desteği sayesinde Internet üzerinden ulaşarak erişiminizi ve ağınızı uzaktan yönetim de mümkündür

AirTies RT-205, AirTies’ın Türkiye’deki AR&GE ekibi tarafından, en gelişmiş standartlara uyumlu çipler kullanılarak, Türkiye şartlarına ve Türk Telekom ADSL hatları na uygun olarak tasarlanmış ve geliştirilmiştir

Temel Özellikler:
Komple çözüm paketi:
ADSL2+ modem; router; firewall, kablolu ve kablosuz erişim noktası
Modem:
Türk Telekom hatlarına göre ayarlanmış ADSL2+ modem (24Mbps download/4Mbps upload)
Router:
DHCP sunucu, NAT, NAPT, RIPv1/v2 özelliklerine sahip router
Firewall ve kablosuz güvenlik:
Gelişmiş SPI Firewall; Internet’e erişimde MAC ve IP filtreleme; DMZ; kablosuz güvenlik için WPA-PSK, WPA-8021x, WPA2-AES, WEP standardlarıyla uyumluluk
G++ ile süratli kablosuz iletişim:
125 Mbps hızında kablosuz erişim noktası ile 45 Mbps'a varan gerçek veri iletim hızları (125Mbps destekleyen alıcı cihazlarla) Aynı zamanda 80211b/g ile de geriye dönük uyumlu
Kablolu cihaz desteği:
10/100Mbps Ethernet portundan her türlü kablolu cihazı yerel ağa dahil etme imkanı
Erişim mesafesi ve Mesh Teknolojisi:
G++ ile dış mekanlarda 400, iç mekanlarda 100 metrenin üzerine çıkabilen erişim mesafesinin yanısıra, ilave cihazlar kullanarak kapsama alanını genişletmeye yarayan AirTies Mesh Network teknolojisi desteği
ADSL Sayacı:
özellikle limitli ADSL kullanıcıları için aylık bazda indirilen veri (download) miktarı sayacı
Voltaj dalgalanmalarına dayanıklı:
Türkiye şartlarına göre tasarım ve üretim; voltaj düşmelerine ve dalgalanmalarına dayanıklı
Kolay kurulum ve yönetim:
Türkçe Sesli Interaktif Kolay Kurulum CD’si, Hizmet Programı, web arayüzü ve Kullanım Kılavuzu; tek tuşla gelişmiş ayarlar; Internet’le ve bilgisayarla bağlantı testleri
Kolay güncelleme:
Web arayüzü ile yazılım (firmware) güncellemesi
VPN geçişi (Pass through)
Uzaktan yönetim:
SNMP sayesinde uzaktan yönetim olanağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com