|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adsl, koymak, koyulur, modem, modemlere, or internete, or wireless, şifre, şifrelemek |
![]() |
Adsl Modemlere Şifre Koymak /İnternete Şifre Nasıl Koyulur /Wireless Modem Şifrelemek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adsl Modemlere Şifre Koymak /İnternete Şifre Nasıl Koyulur /Wireless Modem ŞifrelemekADSL Modemlere Şifre Koymak /İnternete Şifre Nasıl Koyulur /Wireless Modem Şifrelemek Kablosuz Modem Şifresi Nasıl Koyulur ? Wireless Şifre Nasıl Konulur /ADSL Modemlere Şifre Koymak / ADSL Modemlere Nasıl Şifre Konur / ADSL Modemler Nasıl Şifrelenir / İnternete Şifre Nasıl Koyulur /Wireless Modem Şifrelemek Kablosuz ağlarda veri güvenliğini sağlamak için veri şifreleme yöntemleri kullanılabilir ![]() ![]() ![]() 128 bit şifreleme yeterli güvenliği sağladıgı için anlatımı o şekilde yapıyorum baslat/calıstır/cmd ipconfig/all yolunu izledikden sonra ------------------------------------ Airties Modem Başımdan yeni geçti belki bilmeyen arkadaşlar vardır o yüzden eklemek istedim Kablosuz özelliğe şifre koymak 1-Öncelikle tarayıcımızın adres satırına 192 ![]() ![]() ![]() ![]() 2-Solda kablosuz kısmını tıklayıp WPA'yı seçiyoruz ![]() 3-Paylaşılan şifre kısmına 8 ile 36 karakter arasında bir şifre giriyoruz girdiğimiz şifreyi bir kağıda not alıyoruz ve ayarları kaydet diyoruz 4-tekrar solda güvenlik kısmına tıklıyoruz ve izin verilen şifreleme tipine sadece wpa seçip ayarları kaydediyoruz |
![]() |
![]() |
![]() |
Adsl Modemlere Şifre Koymak /İnternete Şifre Nasıl Koyulur /Wireless Modem Şifrelemek |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adsl Modemlere Şifre Koymak /İnternete Şifre Nasıl Koyulur /Wireless Modem Şifrelemekslm ben yenı geldim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adsl Modemlere Şifre Koymak /İnternete Şifre Nasıl Koyulur /Wireless Modem ŞifrelemekAramıza H ![]() ![]() [img]images/smilies/maxih1 (21) ![]() İyi Forumlar [img]images/smilies/maxiiismile (11) ![]() |
![]() |
![]() |
|