![]() |
Aşk Hiç Bitmezmiş Meğerse; |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Aşk Hiç Bitmezmiş Meğerse;![]() demiştim ![]() ![]() ![]() söylemiştim vazgeçemem demiştim ![]() ama oldu işte ![]() kaçış planımı yaptım kalbinden ![]() ![]() ![]() ![]() üzgünüm ama bittim ben ![]() ![]() ![]() yuvaya artık dönemem ![]() beni bekleyen biri olsa bile ![]() artık seni sevemem ![]() ![]() ![]() ![]() Üzgünüm bütün olanlar için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzgünüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzgünüm kaybolan yıllar için ![]() ![]() İşte o yüzden böyle oldu ya herşey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden bu kadar zor oldu kaçmak senden ? Halbuki planlamıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AŞK HİÇ BİTMEZMİŞ MEĞERSE; Yırtık bir afişte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben yokum artık sen de bittin ![]() ![]() üzgünüm ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Aşk Hiç Bitmezmiş Meğerse; |
![]() |
![]() |
#2 |
JOKER
|
![]() Cevap : Aşk Hiç Bitmezmiş Meğerse;güzelmiş emeğine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|