Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilginç, intihar

En İlginç İntihar

Eski 07-04-2007   #1
ERen

En İlginç İntihar

1998'de bir Fransız oldukca karmaşık bi intihar girişiminde bulundu Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bi ip bağladı, ipi de büyük bi kayaya bagladi Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi Uçurumdan atlarken de tabancayla kafasına ates etti!

Ama devamı daha ilginç Çünkü kurşun onu ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştugünde asılı kalmadıSoğuk su yanan elbiselerini söndürmekle kalmadı aynı zamanda onu şoka sokarak yuttuğu zehri kusmasını sağladı

Sudan bir balikçı tarafından çıkarılıp hastahaneye götürülen adam orada hipotermi (vücut ısısının aşırı düşmesi)den dolayı öldü

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-04-2007   #2
TEMUR38

hehe istediği olmuş en sonunda baya ilginç
:43:43BLACKROSE <3
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-04-2007   #3
Ergenekon

el insaf, bu kadar tesadüf bir arada ERen,
ama kurguyu bir tek husus bozuyor merminin ipi kesmesi
sinema tarihine geçmiş filmelerdeki imkansız sahnelerle ilgili bir konu ilgimi çekmiş, incelemiştim Bir vestern filmde kovboyumuz, asılmak üzere olan arkadaşının ipine ateş ederek onu kurtarıyordu
Bu işin uzmanları mermi ipi keser mi? sorusunun cevabını arıyorlar ve asla kesemeyeceğini ispat ediyorlar, işin teknik yönüne girmeyeceğim tabi
Tam donanımlı intiharcımız buraya gelip maganda düğününe katılsaydı bu kadar zahmete değmezdi,
ilginç bilgi için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-04-2007   #4
ERen

bende ne kadar gerçek olduğunu bilmiyorum bana bir arkadaşım mail atmış bende sizlerle paylaşıyım dedim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-04-2007   #5
bukettt

hahahah çok güldümergenekon haklı yani kurgu resmen ama eline sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-01-2007   #6
diden

olmek icin bu kadar caba sarf et sonra baska nedenden ol he he :) neyse paylasim icin tesekkurler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-01-2007   #7
rock_alltime

:d :d o kadr çaba boşa gitmiş ama olsun sonuçta ölmüşya:D

paylasm içn tskler:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com