![]() |
ɐɯzɐʎ ıƃɐsɐsɐq ıɹɐlızɐʎ (Yazıları Başaşağı Yazma) |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
ɐɯzɐʎ ıƃɐsɐsɐq ıɹɐlızɐʎ (Yazıları Başaşağı Yazma)Bir sitede görünce biraz araştırıp buldum ![]() ![]() ![]() ![]() ˙uıʎɐlʞıʇ ɐʎɐɹnq uıɔı ʞɐɯzɐʎ ıƃɐsɐsɐq ızıuıɹɐlızɐʎ Not: Türkçe karakter kullanmayın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : ɐɯzɐʎ ıƃɐsɐsɐq ıɹɐlızɐʎ (Yazıları Başaşağı Yazma) |
![]() |
![]() |
#2 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : ɐɯzɐʎ ıƃɐsɐsɐq ıɹɐlızɐʎ (Yazıları Başaşağı Yazma)Nevrim döndü sanki yahu:)Emeğine sağlık arkadaşım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
delishhhh
|
![]() Cevap : ɐɯzɐʎ ıƃɐsɐsɐq ıɹɐlızɐʎ (Yazıları Başaşağı Yazma)Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : ɐɯzɐʎ ıƃɐsɐsɐq ıɹɐlızɐʎ (Yazıları Başaşağı Yazma)˙zıuısɹılıqɐʎisɐʇ ǝp ǝunɯnloq ʞıƃǝƃ nʎnuoʞ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : ɐɯzɐʎ ıƃɐsɐsɐq ıɹɐlızɐʎ (Yazıları Başaşağı Yazma)Gerçekden çok ilginç konu başlığını çömeye çalışıyordum hiç başaşağı okumak aklıma gelmemiş:) İşimize yarar mutluka teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
seyito
|
![]() Cevap : ɐɯzɐʎ ıƃɐsɐsɐq ıɹɐlızɐʎ (Yazıları Başaşağı Yazma)xouınbǝ ɹǝlɹüʞʞǝşǝʇ :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : ɐɯzɐʎ ıƃɐsɐsɐq ıɹɐlızɐʎ (Yazıları Başaşağı Yazma)˙˙˙xouınbǝ loɐs (:ɯıuǝq ɐllɐʌ iʇʇiƃ ɐɯnsoɥ ʞoɔ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
gülrüba
|
![]() Cevap : ɐɯzɐʎ ıƃɐsɐsɐq ıɹɐlızɐʎ (Yazıları Başaşağı Yazma)((: ɯıuıɯǝ uǝpuıƃǝɔǝuǝƃǝq ʞoç uıɹǝlçuǝƃ çuiƃlı msn yazılarını genelde böyle ekliyorlar :)) oğlumdan biliyorum :))
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : ɐɯzɐʎ ıƃɐsɐsɐq ıɹɐlızɐʎ (Yazıları Başaşağı Yazma)Ben birşey anlamadım ama yaa:) Anlamsız gözüküyor bende mi sorun var acaba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
delishhhh
|
![]() Cevap : ɐɯzɐʎ ıƃɐsɐsɐq ıɹɐlızɐʎ (Yazıları Başaşağı Yazma)hem anlamsız hem de okurken insanın başı dönüyor:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : ɐɯzɐʎ ıƃɐsɐsɐq ıɹɐlızɐʎ (Yazıları Başaşağı Yazma)(: npɹoʎ ɐʎɐq ʞɐɯɐɯɐuɐllnʞ ɹǝʇʞɐɹɐʞ ǝɔʞɹüʇ˙siɯɔuıƃlı xouinbǝ ɹǝlɹüʞʞǝsǝʇ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
JOKER
|
![]() Cevap : ɐɯzɐʎ ıƃɐsɐsɐq ıɹɐlızɐʎ (Yazıları Başaşağı Yazma)değişikmiş saol ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
siLveRghoSt
|
![]() Cevap : ɐɯzɐʎ ıƃɐsɐsɐq ıɹɐlızɐʎ (Yazıları Başaşağı Yazma)ʞılğɐs ǝzıuılǝ ɯizɐl ʞɐɯzɐʎ ǝlʎoq ıʎǝşɹıq uığıpǝɯǝʎǝlʎos ǝʇdıʎǝʇsı ʞǝɯǝlʎos ǝuıɹıq |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
sam00
|
![]() Cevap : ɐɯzɐʎ ıƃɐsɐsɐq ıɹɐlızɐʎ (Yazıları Başaşağı Yazma)sıɯlǝznƃ uǝʇʞǝɔɹǝƃ ʇǝʌǝ loƃɐs |
![]() |
![]() |
|