Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
, buda, canfor, dumas, edward, geoff

Buda Geoff Ve Ben - Edward Canfor – Dumas

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Buda Geoff Ve Ben - Edward Canfor – Dumas

Kitap Özet

Hayatınızı değiştirecek olan kişiyle karşılaşacağınız an için kimse hazırlamaz sizi Ben burada biriyle karşılaşıp aşık olmak ve evlenmek gibi bir şeyden söz etmiyorum Hayatınızı tamamen değiştiren ve sizi hiç ummadığınız bir yola saptıran bir insandan bahsediyorum Hayatımı değiştiren adam Geoff idi ve Geoff'tan öğrendiğim bir şey varsa, o da şudur; fikrini değiştirmeye başladığın zaman her şeyi değiştirmeye başlarsın…

İnsan hayat için soyut bir anlam aramamalıdır Başarılması istenen somut bir görevin yerine getirilmesi için hayatta herkesin belirli bir işi ya da misyonu vardır Onun misyonunu başkası yapamaz ve yaşamı da tekrarlanamaz
Böylece herkesin görevi ve bunu yerine getirmek için eline geçecek olan fırsat tektir
Hayatta her durum insan için bir meydan okuma ve çözülmesi gereken bir sorun olduğuna göre, hayatın anlamı sorusu da aslında tersine çevrilebilir Sonuç olarak, insan 'hayatın anlamı nedir' diye sormamalı, aslında
sorulanın kendisi olduğunu kabul etmelidir Tek kelimeyle, her insan hayat tarafından sorgulanır; ve hayata sadece kendi hayatı için cevap vererek yanıtlayabilir

'Tutkulu enerji dolu, sıradışı ve beklenmedik bir bestseller'
Daily Express

Kitap Adı : Buda, Geoff ve Ben
Yazar Adı : Edward Canfor - Dumas
Editör : İbrahim Şener
Kapak Tasarımı : Derya Yini
İlk Baskı Tarihi : Aralık 2006
Baskı Sayısı : 1 Baskı
Kağıt Cinsi : 3 Hamur
Kapak Cinsi : Karton Kapak
Fiyatı : 18 YTL
Sayfa : 320 Sayfa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com