Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arıyorum, gelişim, işimi, kitapları, kişisel

İşimi Arıyorum / Kişisel Gelişim Kitapları

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşimi Arıyorum / Kişisel Gelişim Kitapları

Alfa Yayınları, 2005, 139 sayfa

Selma Altın

Gerçek, bazen görünenden farklı olarak bizim başka bir yöne bakarken kaçırdığımız olgu ya da olaylardır

İşimi Arıyorum’u küçük ayrıntı gibi görünen ama aslında büyük etkilere sahip olan bazı noktalara iş arayanların ve işverenlerin dikkatlerini çekmek amacıyla kaleme aldım ‘Tüketicinin Elkitabı’ kıvamındaki bu kitapla, istihdam politikalarını amatör ruhla yorumlamak istedim

Kendi yaşadıklarıma ek olarak çevremde yaşananlardan da yola çıkarak işgücü piyasasındaki gerçeklerin altını çizmek, benzer olayları yaşayanların hislerine tercüman olmak amacım…

Büyük şirketlerin, hatta holdinglerin bile insan kaynakları konusunda yaptıkları yanlışları, düştükleri yanılgıları ve tüm bunların sonuncunda ortaya çıkan, yaşanmış trajikomik olayları bulacaksınız bu kitapta

Okurken kimi zaman aynı şeylerin sizin de başınızdan geçmiş olduğunu düşünüp acı acı gülümseyecek, kimi zaman da duyduklarınıza inanamayarak şaşıracaksınız"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com