Serseri – Rachel Vıncent |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Serseri – Rachel VıncentKitap Özet Rachel Vincet’in yazmış olduğu ve yurt dışında şuan 6 kitabı çıkmış olan Dönüşüm Serisi Pegasus Yayınları tarafından Türkiye’de ATEŞLİ, DİŞİ… VE KEDİ BUFFY İLE KEDİ KIZ’IN BULUŞMASINA HAZIR MISINIZ ? ” SERSERİ” “Etkileyici ve heyecanlı, karanlık ve unutulmaz Serseri mutlaka okunmalı Baştan sona bayılacaksınız ”- Gena Showalter “Roman kahramanına ve aksiyonuna bayıldım Serinin bir sonraki kitabını okumayı dört gözle bekleyeceksiniz ”- Charlaine Harris Tanıtım Ne kadar Amerikalı bir öğrenci gibi görünsem de aslında iki ayrı dünyada yaşıyorum Çünkü ben bir kedi kızım Bir şekil değiştiriciyim![]() Türümü devam ettirmem için gelen umutsuz baskılardan kurtulmak için ailemden ve sürümden kaçtım Kendime yeni bir hayat kurmaya çalışıyordum Ta ki Serseri saldırana kadar![]() Sürüm bu olayı beni geri çağırmak için bir mazeret olarak kullanıyor Beni koruyacaklarını , tehliaaai atlayacaklarından bahsediyorlar Ya , ne demezsiniz![]() Ben sokak kedisi değilim Arkadaşlarımı korumak ve bulmak için ne gerekiyorsa yapacağım![]() Dikkat et Serseri Çünkü bu kedinin pençeleri var ve onları kullanmaktan hiç ama hiç çekinmiyor![]() Bilgiler Güncellenecek ![]()
|
|
|
|