Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşım, iyi

Benim En İyi Arkadaşım .

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Benim En İyi Arkadaşım .

On altı yaşındaki Emily yaz tatilinde üniversite öncesi sanat programına katılırken baştan bir değişim geçireceğini tahmin bile edemezdi Cherry Grove adlı korunaklı bölgede yaşayan utangaç, ürkek ve kabul görmek için isteklerini saklayan Emily, şehrin ve sanatın girdabına kapılınca hayatı ile ilgili yeni kararlar almak zorunda kalacaktır

'Bunlar benim sahip olmak istediğim arkadaşlar mı? ' diye düşünen okurlar Emily'nin acı verici gerçek mücadelelerinde, kalp kırıklıklarında ve başarılarında kendilerini görecekler

-Kirkus Reviews-

'Emily'nin sanatsal ve kişisel yolculuğu gençlerin önceden belirlenmiş rolleri kırmayı istemelerinde yankısını bulacak'

-Booklist-

(Arka Kapak)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com