Sparky-The Life And Art Of Charles Schulz . |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sparky-The Life And Art Of Charles Schulz .![]() Çocukken en sevdiğimiz çizgi film kahramanlarından biri de Snoopy'ydi Bu ağzı var dili yok köpeğimiz, zekası ve cool'luğuyla kendine hayran bırakırdı hepimizi Ama bizim Snoopy aslında yalnız değildi Başta Charlie Brown olmak üzere asabi Lucy, Peppermint Petty, Linus, Woodstock, Schroeder, Sally, Pigpen, Marcie ve Franklin'i unutmak mümkün değil İşin aslı, çizgi roman okumak çizgi filmden daha güzel geliyor bana Bilmiyorum siz de aynı fikirde misiniz? Geçenlerde GON'a gittiğimde, daha önce yayımlanmamış bir macerasının basıldığını gördüm Peanuts'ın Ve tabii hemen aldım Onunla birlikte aldığım bir başka kitap da, Sparky oldu Charles Schulz'un hayatını ve sadece Peanuts'ı yaratım sürecini değil tüm sanat yaşamını da anlatıyor Türlü fotoğraflar ve çizimler eşliğinde![]() Cronicles Books yine pırıl pırıl, örnek bir işe daha imza atmış Çocuklar da, büyümüşler de müthiş zevk alacak bu kitaptan Dile kolay, 50 yılı aşkın bir sanat yaşamı ve nesiller büyütmüş bir adamın hayatı Kendinizi bundan mahrum bırakmayın![]() |
|
|
|