Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mitoloji, ntv, yayınları

Ntv Yayınları - Mitoloji

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ntv Yayınları - Mitoloji

Gayet güzel bir kitap hoşuma gitti birçok mitoloji hakkında bilgi veriyor Kitabı aldımdan memnunum içindeki mitoloji bilgisi hem resimler hemde mitoloji yazılarıyla çok güzel Fazla bilgiyle insanı sıkmıyor gerekli ve akılda kalacak bilgiler yazılı içinde , biraz daha anlatırsak akılda kalcak bilgiler var , bir çok mitoloji tanrısı hakkında güzel bilgiler var , hem o mitoloji hakkında tarihi hakkında bilgi verirken hemde tanrılar hakkında bilgi veriyor

Tarihi mitolojik resimlerde mevcut, hem çok büyükte degil rahat taşınalabilir bir yapıya sahip yani mitolojik tarihi yerleri gezmeye gittiğinizde yanınızda bir rehber , sözlük şeklinde yardımcı olabilir İçinde degişik mitolojik olaylar hakkındada bilgi veriyor ayrıca resimli olmasıda daha iyi anlamanızı sağlıyor yani benim tavsiyempişman olmazsanız ben aldım çok memnunum

Butun yazıyı okumak istemezseniz bile , Tanrılar hakkında kısa kısa önemli bilgiler de mevcut

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com