|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alibey, gazabı, sardunyaların, tehlike, yada, yeşil, ünver |
Yeşil Tehlike Yada Sardunyaların Gazabı - Ünver Alibey |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşil Tehlike Yada Sardunyaların Gazabı - Ünver AlibeyKitap Özet Merhaba Ben Ünver Bu kitabın yazarı Romandakiler mi? Tanıştırayım Arda Yanındaki beyfendi Semih![]() Diğeri de Takaşi ![]() Efe'nim Bu beyler kitabımızın kahramanları![]() Üç sıradan genç İstanbul'dalar Mevsim yaz Hava sıcak Çok sıcak Çok![]() ![]() Ufff, düşününce bile sıcaklıyorum![]() Neydi o öyle? Neyse ![]() Bizim arkadaşlar DVD seyrediyorlar, spora gidiyorlar falan ![]() Sonra, bir gün bir amcayla tanışıyorlar Adı Doktor Leonid Porikovski Yok, Porikokoski Üfff, dilim dönmedi gene Şeydi, şey, Poritkovski Evet Mi? Ya da onun gibi bir şey Neyse Bizimkiler bu amcaylapek sıkı fıkı oluyorlar ![]() Bazı şeylerin farkında değiller yalnız Doktor sürekli takip ediliyor Nereye giderse Veee bir gün de kaçırılıyor![]() Veee felaketler de böyle başlıyor Felaketler!Felaketler diyorum Anlamadınız galiba? Şehrin geleceği söz konusu burada Hatta ülkenin! Hatta dünyanın!Şey Biraz abartmış olabilirim Ama bayağı ciddi bi' durum söz konusu Neyse Daha fazla konuşmayacağım Alın okuyun![]() Pişman olmayacaksınız Harbi![]() ![]() Kitap Adı: YEŞİL TEHLİKE YA DA SARDUNYALARIN GAZABI Orjinal Adı: Yazarı: ÜNVER ALİBEY Türü: POLİSİYE-MACERA Çevirmen: Barkod: ISBN: 978-9944-485-90-6 Sayfa Sayısı: 214 Basım Tarihi: Ocak 2008 |
|
|
|