![]() |
Trabzonspor: 4 - Kayserispor: 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Trabzonspor: 4 - Kayserispor: 1![]() Turkcell Süper Lig 30 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 25 ![]() ![]() ![]() 32 ![]() ![]() ![]() 35 ![]() ![]() 37 ![]() ![]() ![]() 40 ![]() ![]() ![]() 43 ![]() ![]() ![]() ![]() 45+2 ![]() ![]() ![]() Maçın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi ![]() 77 ![]() ![]() 90+3 ![]() ![]() Stat: Hüseyin Avni Aker Hakemler: Suat Arslanboğa, Kemal Bingül, Orkun Aktaş Trabzonspor: Sylva, Ferhat, Tayfun, Egemen, Cale, Hüseyin, Serkan, Colman, Yattara, Umut, Gökhan Kayserispor: Souleymanou, Ali, Cangele, Toledo, Bilal (Dk ![]() Goller: Dk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarı Kart: Dk ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Trabzonspor: 4 - Kayserispor: 1 |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Trabzonspor: 4 - Kayserispor: 14-5 haftalık bir aradan sonra Trabzonspor'un maçını izledim, zira Ersun Yanal'dan ümidi kesmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
TiFus
|
![]() Cevap : Trabzonspor: 4 - Kayserispor: 1Bu sene şampiyon Sivas gelir bence |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
seyito
|
![]() Cevap : Trabzonspor: 4 - Kayserispor: 1Trabzonsporu tebrik ederim ![]() KAPLAN abi ersun YANAL`dan şikayetçisin (sanırım trabzonsporluyuz) ben fenerbahçeliyim bizdeki dede sizde olsa ne yapardınız :) Boş ver KAPLAN abi Ersun YANAL iyidir severim o adamı ![]() Bide biz herzaman teknikdrökterden şikayet ederiz ama yönetim herzaman karışır ![]() Madem karışcaksın neden teknikdrektör alırsın ben böyle düşünüyorum belki yanlış düşünüyorum ama şunu kabul etmek gerekir türk futbolu gerçekten çok gelişti artık 4 büyükler yok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
TheRapZone 61
|
![]() Cevap : Trabzonspor: 4 - Kayserispor: 1evet seyito 4 büyük yok tek büyük var oda TRABZONSPOR ![]() ersun gitti şans geldi gol geldi umut kendine geldi keza gökhan ünal bu zamana kadar kale direkleri döven gökhan ünalın ilk golünde sansın nasıl yardım ettiğine şahit olmussunuzdur ![]() ![]() ![]()
![]() |
|