Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kayserispor, trabzonspor

Trabzonspor: 4 - Kayserispor: 1

Eski 05-02-2009   #1
VANDETTA

Trabzonspor: 4 - Kayserispor: 1

Turkcell Süper Lig 30 Hafta karşılaşmasında Trabzonspor, Kayserispor'u 4-1 mağlup etti

5 dakika topla sağdan ceza alanına giren Gökhan'ın ikili mücadelede düşmesi sonucu meşin yuvarlakla buluşan Yattara, pasını uygun pozisyondaki Umut'a aktardı Bu futbolcunun vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0

7 dakikada ceza sahası önünde Colman'ın topuk pasında topla buluşan Gökhan'ın sert şutunda, üst direğe çarpan top, dönüp kaleci Souleymanou'nun kafasına çarparak filelere gitti: 2-0

25 dakikada Tayfun'un ara pasında ceza sahasında topla buluşan Umut, yerden sert bir şut çıkardı Kaleci Souleymanou'yu geçen top, kale direğinin dibinden az farkla dışarı çıktı

32 dakikada Yattara'nın sol kanattan ceza sahasına ortasında Umut ile birlikte yükselen defans oyuncusundan seken top, Gökhan'ın önünde kaldı Bu futbolcunun şutunda top kalenin sağından dışarı çıktı

35 dakikada ceza saha önünde Abdullah'ın pasında toplu buluşan Turgay'ın yerden şutunda, kaleci Sylva yatarak meşin yuvarlığı kontrol etti

37 dakikada Aghahowa, defansın arkasına sarkan Mehmer Eren'e pasını çıkardı Bu futbolcunun etkisiz vuruşunda, kaleci Slyva topu kontrol etti

40 dakikada Kayserispor'un atağında Aghahowa'nın Hüseyin'in müdahalesiyle ceza sahası önünde yerde kalması üzerine hakem Suat Arslanboğa serbest atış verdi Serbest atışı kullanan Cangele'nin vuruşunda, barajı aşan top kale direğinin solundan dışarı çıktı

43 dakikada sağ kanatta Gökhan Ünal ile verkaç yapan Yattara, pasını sol kanattan ceza sahasına giren Serkan'a çıkardı Kaleci Souleymanou'nun öne çıktığını gören Serkan, kafayla topu aşırttı Kaleye giden topu, Ali Turan uzaklaştırmayı başardı

45+2 dakikada sol kanattan çalımlarla ceza sahasına girmek isteyen Cangele, Egemen'in müdahalesiyle yerde kalınca hakem Suat Arslanboğa penaltı noktasını gösterdi Penaltıyı kullanan Cangele, kaleci Slyva'nın sağından topu filelerle buluşturdu: 2-1

Maçın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi

77 dakikada Colman'ın penaltıdan attığı golle Trabzonspor, farkı yeniden ikiye çıkardı: 3-1

90+3
dakikada Gökhan Ünal'ın kaydettiği gol karşılaşmanın skorunu belirledi: 4-1

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Suat Arslanboğa, Kemal Bingül, Orkun Aktaş

Trabzonspor:
Sylva, Ferhat, Tayfun, Egemen, Cale, Hüseyin, Serkan, Colman, Yattara, Umut, Gökhan

Kayserispor: Souleymanou, Ali, Cangele, Toledo, Bilal (Dk 30 Turgay), Aghahowa, Aydın, Eren, Mehmet, Abdullah, Furkan

Goller: Dk 5 Umut, Dk 7 Gökhan, Dk 77 Colman, Dk 90+3 Gökhan (Trabzonspor), Dk 45+2 Cangele (Kayserispor)

Sarı Kart: Dk 11 Tayfun (Trabzonspor)

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Trabzonspor: 4 - Kayserispor: 1

Eski 05-02-2009   #2
[KAPLAN]

4-5 haftalık bir aradan sonra Trabzonspor'un maçını izledim, zira Ersun Yanal'dan ümidi kesmiştim Bu maç ile ilgili yorumum ise yine kötü futbolla gelen şanşlı bir galibiyetti Anlayamadım nokta ise 90dk boyunca bir pası becerip veremeyen, tabiri caizse güzellik uykusuna yatan Yattara'ya nasıl bu kadar sabredilebildi ?! Ayrıca yeteneksizlikleri yıllar önce kanıtlanmış özellikle Çökmüş Ferhat ve Cora Tayfun'a nasıl böylesi şanşlar verilmeye devam ediliyor Lig başlamadan önce seyretme imkanı bulduğumuz hazırlık maçının yıldızı Faty Papy lig boyunca bir dakika bile oynamayı haketmeyecek ne yaptı acaba ?! Göksu ve Barış gibi gençlere bu ilgisizlik neden gibi soruların cevapları yine verilemiyor ve verilemeyecek gibi görülüyor Ligi 3 bitirip, en azından yeni sezona Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanmış bir Trabzonspor seyretme ümidiyle

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-02-2009   #3
TiFus

Bu sene şampiyon Sivas gelir bence
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-02-2009   #4
seyito

Trabzonsporu tebrik ederim
KAPLAN abi ersun YANAL`dan şikayetçisin (sanırım trabzonsporluyuz) ben fenerbahçeliyim bizdeki dede sizde olsa ne yapardınız :)
Boş ver KAPLAN abi Ersun YANAL iyidir severim o adamı
Bide biz herzaman teknikdrökterden şikayet ederiz ama yönetim herzaman karışır
Madem karışcaksın neden teknikdrektör alırsın ben böyle düşünüyorum belki yanlış düşünüyorum ama şunu kabul etmek gerekir türk futbolu gerçekten çok gelişti artık 4 büyükler yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-05-2009   #5
TheRapZone 61

evet seyito 4 büyük yok tek büyük var oda TRABZONSPOR

ersun gitti şans geldi
gol geldi umut kendine geldi keza gökhan ünal bu zamana kadar kale direkleri döven gökhan ünalın ilk golünde sansın nasıl yardım ettiğine şahit olmussunuzdurE bu tabi ersun kötü hoca anlamına gelmesine hakikaten ersun yanal çok sanssız bir hoca bu zaman kadar çalıstırdığı takımlardaki grafiği ortadaBundan sonra 4 maçımızı alıp sivas ve bjknın puan kaybını bekleyeceğizUmarım bu tabolyu kendimize döndürebiliriz zor ama imkansız değil

sıkıysa gelll!!!!

''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com