![]() |
İpler Benim Elimde - Elif Kask |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İpler Benim Elimde - Elif KaskKitabın künyesi İpler Benim Elimde Elif Kask Alfa Yayınları Roman Fiyatı : 16,00 TL Temmuz 2010, 316 sayfa, ISBN: 9786051062440 Kitap hakkında Ryan hayranlıkla Yıldız'ın güzel gözlerine baktığında birkaç dakika öncesinde sevgiyle pırıl pırıl parlayan bakışlarının yerini hırs ve azmin tetik/ediği tehlikeli bir ışıltının aldığını şaşırarak fark etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıldız Waldox ![]() ![]() ![]() Önüne çıkan herkesi manipüle edebilecek kadar tehlikeli ve güçlü ![]() ![]() ![]() Üçüncü eşi Kont Philip Waldox'un ölümüyle birlikte merkezi New York'ta olan Waldox Şirketler Grubu'nun başına geçti ![]() ![]() ![]() Darfur'un yardım meleği olarak ünlendi ![]() BM Genel Sekreteri tarafından BM'in barış sözcüsü seçildi ![]() ![]() ![]() Dünya jet sosyetesinin en parlak ismi haline geldi ![]() ![]() ![]() Çanakkale'nin bir köyünden kalkıp Amerika'ya göç eden Yıldız'ın azim ve hırsıyla başarı basamaklarını tek tek tırmanışının nefes kesen öyküsünü bir solukta okuyacaksınız ![]() Kitap kapağı ![]() |
![]() |
![]() |
|