Karma 92 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karma 92Sıkıntı çekecek kadar gücüm acı çekecek kadar sabrım kalmasa da, seni sevecek kadar kalbim her zaman vardır *** Sen hangi senenin baharında yağan yamursun ki, gönlüme yağdığında kurumuyorsun ve ne hoş bir insansın ki, unutmuyor ve unutulmuyorsun *** Denizlerden kağıt, sulardan kalem yaptım Sana bin defa seni seviyorum yazdım Aptalsın inandın Çünkü ben seni sevmedim sana "TAPTIM"*** Düşünüyorumda, düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken beni düşündüğünü düşünmem olsa gerek ![]() *** Gayem zatalinizi taciz etmek degil, efkar-i umumiyede muhabbet kurmaktir Cevabi müspetiniz kalb-i hazalimi tamir-i temin edeceginden desti muhabbetinize talibim![]() *** Sen bir güneşsin, biliyorum, etrafında bir sürü gezegen var; ben de dünyayım, bil ki yalnız bende hayat var ![]() ![]() ![]() *** Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer bana geri dönecek olursan, ya meyhanedeyim ya da tam karşısında ![]() *** Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı ![]() *** Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım! *** Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle ![]() ![]() Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana *** İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim?*** Bazı gecelerde gökyüzüne baksan ayı göremezsin, ama bilirsin ki ay gecenin içinde bir yerlerde saklıdır Tıpkı yanımda olmasanda her zaman kalbimde olduğun gibi![]() ![]() *** Yüreğin öylesine güzel ki onu incitmelerine izin verme ne sıcaklığını yitir nede sevgini hayatta tek korkun unutmak olsun seni unutana yazıklar olsun!!! Bilirmisin zambaklar en kuytu köşelerde açarlarmış ![]() En kuytu köşenin yüreğim olduğunu söylesem zambak olup açarmıydın![]() ?Aşk hasret çekmektir Hüzün vermektir Kaderdir Yalnızlıktır Hasrettir Acı çekip uğruna can vermektir mutluluktur ve kaybetmemektir![]() ![]() ![]() Seni seviyorum![]() ![]() ![]() Kaldır başını gökyüzüne bak bir ömür yıldız göreceksin yıldızlar sana olan sevgimi ay ise birtanem olduğunu gösterir seni seviyorum birtanem Bırak ellerimi Üç satır yazacağım Üç satırda SEN ![]() ! Bırak gözlerimi Dört yana bakacağım Dört yanda SEN![]() ! Bırak yüreğimi Bin kere Seveceğim Bin kerede SEN![]() !Yaşamak özlemsiz, özlem Sevgisiz, Sevgide SENSiZ olmaz ![]() Unutma BiTANEM Sevmek daima beraber olmak degil SEN yokken bile SENiNLE olabilmektir![]() ! Suskunluguma bakipta SENi unuturum sanma Dünyada tek özledigim kisi varsa oda SENSiN, cünkü hep aklimdasin SEN uzaklarda olsan bile, yüregimde hep benimlesin![]() !Bir gün ay tutulur, güneş doğmazsa, eğer ışık olmazsa, uzaktan sana gelen bir ışık olacak ,işte o bizim başlanğıcımız bitişimiz ise sonsuz olacak Canımdaki her nefes nefesine eklensin içimdeki her nefes hayalinle demlensin bırak bu gönlüm varlığınla renklensin benim gönlümde yaşadıkça ÖZELSİN ![]() ![]()
|
|
|
|