Nick Devam . |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nick Devam .Hani o sessiz günde kulağıma fısıLdamıstın ya ![]() ![]() BeniMLe çıkarmısın diYe![]() Duy şimDi fısıLtımı!! SeninLe MerDiveeN biLe çıkmamSevgiLiLeR günü qéLmé ßizi qéRmééé ![]() ![]() !KaLbmm SsöZz VveRdii quRuRLuu oLuCcaK HaKetmeyenin q*Tünü KaLdıRmıcaKk ![]() sussKyy Kırdıqın KaLp uyanMasınn ![]() ![]() [!~BiRiSi AcIyI CeKTi ÖTeKi AcIyI SeRViS eTTi ! Sincap bile fındıkla oynamıyo artık yarmış ikiye açmış yanına bir büyük rakı s kiyim böyle hayatı diyip içiyooçhq üsqünüM iStemeden ßi ßakışa aLdandım iNaN ßana pişmanLktan ßtn qece aqLAdm ='( вιя кαç ѕαηιмєтяєℓιк ∂єяι ραяçαѕı мı ؟ уαℓαη кσѕкσ¢α вιя ¢σgяαƒуα σ ![]() SaLdırr ![]() ![]() Haydi KaLdıır Céhénnémdén ödéméLi çaLdır*ORdA buRdA bANA sÖWen HALin ÇoK FEMİNİM ! * *hAyaTımı DaraLTTın!üZerimE oLMuyoR aRtık ![]() ![]() Benek benek büyür karanlığım Nokta nokta korkutur seni! Sebebin kaLmadıysa var oLmak ızdırapsa Yüzünde masaaaLe geçer yıLLar örümcek gibi ördün zihnimi içimde dolaşan alkol gibi sana gitgide sarhoş oluyorum Bana Seni Unuturacak Bir Yer Yok Bu Dünyada ![]() ![]() *Değmeyin düşüncelerime kırmayın sessizliğimi Sensizlikten kalan en acı gerçegim 'hiç'ligim ! Artık Ne seNi neDe Sevqini isTerim 2inizeDe yoL veRdim Hadi qiDin ![]() !!
|
|
|
|