Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, kısa, sözleri

Aşk Sözleri Kısa

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Sözleri Kısa

Yaşadığım En Güzel Anlarım, Beyazlarla Süslediğim Yarınlarımsın Sevgilim

Seni seven çoktur, şükür anlım aktır, birde sen seversen, dünya bana dardır

Sen Bir hayatın En Güzel Başlangıcı Ve Bir Hayatın Biterken Dahi yaşanacak En Güzel Sonu olursun Sevgilim

Bana kalkpsiz diyorlar doğru ama;Kalbimin sende olduğunu nereden bilsinler?

Hayatı Doyasıya Yaşamak için Ellerini beklerim, Senin Bir Gülüşünle Acılara gülüp geçerim Sevgilim benim

Bir trafik lambasıydım kalbim her gelene geç derdi oysa sen geçerken birden STOP ediverdi

Sen hayatıma girdiğinden Beri hayatın yaşanan bütün anlarına anlam katmayı öğrendedim bebeğim

Aşk bir trafik kazasıdır en yakın hastane nikah masasıdır

ister yaz olsun ister kış olsun, ister hüzün olsun ister dert olsun, Bütün benliğim bir senin olsun sevgilim Seviyorum Seni…

Aşk bir çilek beni unutursan çok çek

Sigaramın Dumanında Hayalin, Sen Olmadığında yanımda Buz Tutar Yüreğim, Ben Bir Seninim Sana Aitim Sevgilim

Göz bakar kalp yaşlı sevginin ilk faslı beraber sevince Sen kerem Ben aslı

Bazen şarkılar bile Anlatamaz Aşkımı Sana, Ne Şiirler Anlam Bulur Ne Şarkılar Yanında Sevgilim

Kalp durduğu zaman değil unutulduğu zaman Ölür

Senin peşinden Koşarken, Peşimden koşanlara Aldırmıyorum AŞkım

Yağmurun her damlasında sen varsın dilerimki Allah”tan yağmur hep yağsın

Bu Kalp Sana Atar Bir Senindir Yâr, Aldığım her Nefes Senindir Sana Söylemek istediklerimdir Sevgilim

Aşkın ecel olsa yine içerim yolun ecel olsa Korkmam yine geçerim

Seni unutmak Benim için Hayattan Kopmaktır Sevgilim

Kalpten kalbe giden yolun ilk durağı gözlerdir

Bir Damla Gözyaşına Yakarım Bu Şehri Gözlerinin Uğruna Birtanem

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com