Aşk Sözleri Kısa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Sözleri KısaYaşadığım En Güzel Anlarım, Beyazlarla Süslediğim Yarınlarımsın Sevgilim ![]() Seni seven çoktur, şükür anlım aktır, birde sen seversen, dünya bana dardır ![]() Sen Bir hayatın En Güzel Başlangıcı Ve Bir Hayatın Biterken Dahi yaşanacak En Güzel Sonu olursun Sevgilim ![]() Bana kalkpsiz diyorlar doğru ama;Kalbimin sende olduğunu nereden bilsinler? Hayatı Doyasıya Yaşamak için Ellerini beklerim, Senin Bir Gülüşünle Acılara gülüp geçerim Sevgilim benim ![]() Bir trafik lambasıydım kalbim her gelene geç derdi oysa sen geçerken birden STOP ediverdi Sen hayatıma girdiğinden Beri hayatın yaşanan bütün anlarına anlam katmayı öğrendedim bebeğim ![]() Aşk bir trafik kazasıdır en yakın hastane nikah masasıdır ![]() ister yaz olsun ister kış olsun, ister hüzün olsun ister dert olsun, Bütün benliğim bir senin olsun sevgilim Seviyorum Seni… Aşk bir çilek beni unutursan çok çek ![]() Sigaramın Dumanında Hayalin, Sen Olmadığında yanımda Buz Tutar Yüreğim, Ben Bir Seninim Sana Aitim Sevgilim ![]() Göz bakar kalp yaşlı sevginin ilk faslı beraber sevince Sen kerem Ben aslı ![]() Bazen şarkılar bile Anlatamaz Aşkımı Sana, Ne Şiirler Anlam Bulur Ne Şarkılar Yanında Sevgilim ![]() Kalp durduğu zaman değil unutulduğu zaman Ölür ![]() Senin peşinden Koşarken, Peşimden koşanlara Aldırmıyorum AŞkım Yağmurun her damlasında sen varsın dilerimki Allah”tan yağmur hep yağsın ![]() Bu Kalp Sana Atar Bir Senindir Yâr, Aldığım her Nefes Senindir Sana Söylemek istediklerimdir Sevgilim ![]() Aşkın ecel olsa yine içerim yolun ecel olsa Korkmam yine geçerim ![]() Seni unutmak Benim için Hayattan Kopmaktır Sevgilim ![]() Kalpten kalbe giden yolun ilk durağı gözlerdir ![]() Bir Damla Gözyaşına Yakarım Bu Şehri Gözlerinin Uğruna Birtanem ![]() |
|
|
|